Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΔΑΠ

 .- Αρκετά  συχνά ο αθλητικός σύλλογος Φ.Ε.Α Ιωαννίνων δέχεται προσκλήσεις από τις Δ/νσεις σχολείων και κέντρων δημιουργικής απασχόλησης για να παρουσιάσει το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους μαθητές-τριες.
Πρόσφατη πρόσκληση ,μέσα στο Ιανουάριο, υπήρξε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής-Ιωαννίνων , ένα σχολείο με πάνω από 300 μαθητές -τριες.

Δύο (2) εξαιρετικοί καθηγητές Φυσικής αγωγής η κ. Μαρία Μπίτου και ο κ. Κώστας Παπανικολάου εργάζονται σ’ αυτό το σχολείο με τους οποίους ο σύλλογος είχε μια υπέροχη συνεργασία  στο  να γνωρίσουν καλύτερα το ολυμπιακό αυτό άθλημα οι  μαθητές-τριες. Σε τρία (3) τραπέζια που τοποθετήθηκαν στο «ζεστό» χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, που χρησιμοποιείται και ως  αίθουσα γυμναστικής πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση.
Τις ώρες της γυμναστικής και για 3 ημέρες όλα σχεδόν τα παιδιά  του σχολείου γνώρισαν καλύτερα το πιγκ-πογκ, από τη Α΄ μέχρι τη ΣΤ΄Δημοτικού. Οι δύο προπονητές του συλλόγου σε συνεργασία με τους δύο γυμναστές του σχολείου, μέσα από το παιγνίδι και με τον πρωτότυπο τρόπο της παρουσίασης ενθουσίασαν  τα παιδιά  για το ιδιαίτερα όμορφο άθλημα μας.
.- Μια άλλη παρουσίαση έγινε αρχές Φεβρουαρίου, στο ιδιωτικό ΚΔΑΠ «ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ» μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη κ. Νίκου Ντούγια. Σε ένα όμορφο χώρο , που βρίσκεται στο  συγκρότημα «Ριζάρειος Πολιτεία»  τοποθετήθηκε ένα (1) τραπέζι , όπου ένα απόγευμα και  για 2 ώρες περίπου παιδιά του Δημοτικού ήρθαν πιο κοντά στο πιγκ-πογκ. Ο κ. Νίκος Ντούγιας είναι σημαντική αθλητική προσωπικότητητα , προπονητής στο μπάσκετ, επίσης  υπήρξε εξαιρετικός αθλητής με σπουδαία παρουσία στα πρωταθλήματα της Ρωσίας, Αμερικής και Ευρώπης.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου