Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

OPEN XAΝΘ 3 ΚΑΙ 4/2/2019....ΣΤΗ 4-ΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ.


OPEN XAΝΘ 3 ΚΑΙ 4/2/2019 ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ. ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ,  ΣΤΗ 4-ΑΔΑ  ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ.
Μόνο η συμμετοχή σε μια  αθλητική γιορτή δίνει στο κάθε αθλητή-τρια την ευχαρίστηση της συμμετοχής.  Ανάλογα με την προετοιμασία, που έχει κάνει , την επιμέλεια που έχει δείξει στις προπονήσεις επιδιώκει να πετύχει το καλύτερο δυνατό.
Κάποιες φορές έρχεται το αποτέλεσμα,  κάποιες όχι. Πρέπει να αναρωτηθεί ο κάθε αθλητής-τρια , έκανα τη σωστή προετοιμασία?
Έτσι  επισημαίνοντας  ο ίδιος ο αθλητής, μαζί με τον προπονητή, τα λάθη του, προσπαθεί, εφόσον το θέλει, να τα διορθώσει για να πετύχει τη συνεχή καλυτέρευση του. Όλα τα open της κάθε χρονιάς είναι οι « εξεταστικές»  των αθλητών-τριών.
Στη πανέμορφη Θεσ/νίκη το Σαββατοκύριακο οι 8 Γιαννιώτες και η 1 Γιαννιώτισσα έδειξαν ότι είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Όλοι τους ανταγωνιστικοί και εξαιρετικοί.   
Στις Κορασίδες η Ελεάννα Παπαδοπούλου είχε  διακύμανση στην απόδοση της , αρχικά είχε 3 ήττες ,  στη συνέχεια πέτυχε 2 νίκες  και στο τέλος 1 ήττα.
Στους Παίδες με σύνολο συμμετοχών 74 αθλητές  ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ πέτυχε για μια ακόμη φορά να είναι στα μετάλλια (6 νίκες 2 ήττες ) , ο Χρήστος Ντασταμάνης πετυχαίνοντας 7 νίκες , 1 ήττα με δυσκολία,  κατέκτησε την 17η θέση, ο Γιάννης Κουντούρης με 5 νίκες και 4 ήττες κατέκτησε την 23η θέση. Οι μικρότεροι σε ηλικία της ίδιας κατηγορίας Τηλέμαχος Χρήστου και Χρήστος Κοντοδήμας με 4 νίκες,  4 ήττες και οι δύο κατέκτησαν την 46η και 55η θέση  αντίστοιχα.
Στους  Παμπαίδες με σύνολο συμμετοχών 92 αθλητές ο Γεώργιος Κοσμάς με 5 νίκες και 3 ήττες, αφού βγήκε 1ος στον όμιλο του,  στη συνέχεια  κατέλαβε την 15η θέση, ο Φίλιππος -Κων/νος  Μανούσης  επίσης προχώρησε ως 1ος  από τον όμιλο του και με 5 νίκες , 3 ήττες κατέλαβε την 26η θέση, ο Σπυρίδων Χρήστου με 4 νίκες και 4 ήττες κατέλαβε την 61η θέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου