Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ – Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ = 2-5 , Β΄ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΦΕΠΑ



Τη Τετάρτη 20/11/2019 και ώρα 19.00 στη Κόνιτσα διεξήχθη ο ανωτέρω αγώνας  μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων , για το πρωτάθλημα Δυτ. Μακεδονίας- Ηπείρου και Ιονίων Νήσων του Β΄ομίλου. Στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ Κόνιτσας , έγινε ο αγώνας, σε ένα όμορφο χώρο ,ο οποίος διαμορφώθηκε με τη φροντίδα των αθλητών από τους  «Τρίτωνες» και δείχνει την αγάπη αυτών των ανθρώπων για την επιτραπέζια αντισφαίριση. Μπράβο τους .

Στο «πρώτο ημίχρονο» από τη Κόνιτσα  αγωνίστηκαν οι Ευάγγελος Κυρίτσης , Βασίλειος Κίτσιος και Παναγιώτης Καρακατσάνης (2) και από την ομάδα των Ιωαννίνων οι Βασίλειος Σιχλιμοίρης (1), Γρηγόριος Φιλίππου (1) και Θεολόγος Καπετανίδης (3). Τελικό σκορ 2-5.
Στο «δεύτερο ημίχρονο»  έδωσαν όλοι το παρών στον «αγωνιστικό χώρο»  και ο Παναγιώτης Παγουρτζής, όπου έπαιξε βασικός στην όμορφη  παρέα, που βρέθηκε σε ταβέρνα της Κόνιτσας.
Μια εξαιρετική σύναξη με άφθονο κρασί και τσίπουρο, δυστυχώς όμως για τον οδηγό είχε μόνο νερό. Το «αποτέλεσμα»  του δευτέρου ημιχρόνου ήταν θαυμάσιο για όλους . Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία που βρήκαμε στη Κόνιτσα και για το χαμόγελο, τη καλή διάθεση,  που εισπράξαμε από τους οικοδεσπότες.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι θα πρέπει να πραγματοποιούνται οι αγωνιστικές συναντήσεις του πρωταθλήματος μας μέχρι 2 αγώνες κάθε φορά – με πρόσθετες μετακινήσεις  αν χρειασθεί -  για να έχουμε αυτά τα «δεύτερα ημίχρονα» τα οποία δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μεγαλύτερης σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των ομάδων.
Ας το έχουμε στο μυαλό μας – πρώτα ο Θεός – από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γιατί το να δίνεις 3 αγώνες από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και να επιστρέφεις κατάκοπος , νομίζουμε δεν έχει νόημα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου