Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

4η Αγωνιστική πρωταθλήματος Β΄Εθνικής Ανδρών Βορ. Ελλάδος

  Γιάννινα  16-11-19,  Δύο ήττες για τον Α.Σ Φ.Ε.Α Ιωαννίνων.

Κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ένα υπέροχο γυμναστήριο και στους  αθλητές,  που αγωνίσθηκαν σε αυτό το θαυμάσιο αθλητικό περιβάλλον δημιούργησε τη  καλή διάθεση. Αυτή η διάθεση των αθλητών πρόσφερε σπουδαίους και θεαματικούς αγώνες. Επιτέλους – και έχει γίνει κατανοητό - οι αγώνες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα πρέπει να διεξάγονται σε αθλητικούς χώρους –κλειστά γυμναστήρια με κερκίδες , με κυλικείο με κοινόχρηστους καθαρούς χώρους, με υγειονομική κάλυψη  –που προάγουν το άθλημα μας και το αναδεικνύουν. 

Τα εύσημα εισέπραξε από τους  αθλητές και προπονητές όλων των ομάδων ο σύλλογος των Ιωαννίνων για τη διοργάνωση. Το Σάββατο σε όλη τη διάρκεια των αγώνων ήταν παρών ο ομοσπονδιακός προπονητής Βορείου Ελλάδος κ. Νίκος Οικονόμου, σημαντική προσωπικότητα  του αθλήματος,  ο οποίος τίμησε με τη παρουσία του τη 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και εκφράσθηκε  με κολακευτικά λόγια για τη διοργάνωση των αγώνων.  
Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί η εξαιρετική  παρουσία του επιδιαιτητή κ. Δημητρίου Σερίδη από Φλώρινα , αλλά και των 2 επίσης εξαιρετικών  διαιτητών από τα Ιωάννινα του κ. Γεωργίου Γκαρτζονίκα και κ. Δημητρίου Ανδριώτη , που  συμπλήρωσαν και οι τρεις το πάζλ της όμορφης συνολικής εικόνας μιας διοργάνωσης ενός πρωταθλήματος. Η διαιτησία είναι σημαντικός παράγοντας για ένα σωστό και με κύρος πρωτάθλημα. 
Με συνεχώς βελτιωμένη την αγωνιστική εικόνα  η Γιαννιώτικη ομάδα , όμως δεν  κατάφερε να πετύχει κάποια νίκη και  στη 4η  αγωνιστική  το Σάββατο 16 Νοεμβρίου. Αν και έχουν τη πιο νεανική  ομάδα , οι Γιαννιώτες  αντιμετωπίζουν δυναμικά τους αντιπάλους  τους , αποδεικνύοντας την αγωνιστική τους ικανότητα, αλλά  η απειρία είναι το αρνητικό, που δεν τους «επιτρέπει» μέχρι τώρα το αποτέλεσμα της νίκης.
 Η πρώτη ήττα  ήρθε από την ομάδα της Καβάλας με 0-4 . Εύκολα οι Καβαλιώτες έφθασαν στη νίκη, απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων , οι οποίοι άλλωστε είναι υποψήφιοι για τις 2 θέσεις  του πρωταθλήματος ,που θα τους οδηγήσει στα μπαράζ για την Α2 , μαζί με το αδιαφιλονίκητο φαβορί την ομάδα του Φάρου της  Αλεξ/πολης. Εκεί –αν και νωρίς  για προβλέψεις -  μάλλον θα οδηγηθεί η τελική κατάταξη λαμβάνοντας υπόψιν τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των ομάδων. 
Η δεύτερη ήττα ήρθε από τη ΧΑΝΘ με 0-4 , που δείχνει μια πλασματική εικόνα . Στο πρώτο της αγώνα η ομάδα της θεσ/νίκης με τον Ιάσωνα Βόλου (από τις διεκδικήτριες των 2 προνομοιούχων θέσεων) ηττήθηκε οριακά με 4-3 . Η διακύμανση του σκορ με τη ομάδα της ΧΑΝθ ήταν η εξής:  Ο Άγγελος Μιχαηλίδης έχασε με 2-3 στο 1ο αγώνα ,  ο Χρήστος  Κοντοδήμας 0-3 στο 2ο αγώνα , ο Γιώργος Κοσμάς 2-3 στο 3ο αγώνα και ο Άγγελος με 1-3 στο 4ο αγώνα. Στο 1ο  αγώνα με τη Καβάλα αγωνίσθηκε επίσης  ο Ανδρέας Παπαγεωργίου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου