Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΥΟ (2)ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 29/12/19


Στο Χριστουγεννιάτικο γιορτινό  τουρνουά βετεράνων-ανεξάρτητων, που διοργάνωσε ο πρώην  αθλητής της Εθνικής Ελλάδος  Γιάννης Κουρδούτης - ,(ήταν μέλος της σπουδαίας Εθνικής μας  ομάδας το 1987 που κατετάγη 6η στο κόσμο στην Αγγλία),-   τη τελευταία Κυριακή του έτους  29-12-2019 συμμετείχαν  ο βετεράνος αθλητής του Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων Γρηγόρης Φιλίππου και ο ανεξάρτητος αθλητής Ανδρέας Τόλιας της ομάδας των επιτραπέζιων αντισφαιριστών και τα πήγαν  πολύ καλά.

 Στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Άρη Βούλας διεξήχθησαν οι αγώνες.  Στη κατηγορία των βετεράνων (άνω των 40), σε μια ενιαία κατηγορία συμμετείχε ο Γρηγόρης Φιλίππου Ο Γρηγόρης στον όμιλο των τεσσάρων (4) αθλητών κατετάγη 2ος πετυχαίνοντας 2 νίκες, 1 νίκη . Στη  συνέχεια στη φάση των νοκ- άουτ πέτυχε μια νίκη μπήκε 16-άδα , όμως στον επόμενο αγώνα για την 8-άδα ηττήθηκε και έμεινε στους 16. Ο απολογισμός ( 3 νίκες , 2 ήττες)  και γενικά η καλή αγωνιστική παρουσία που είχε  και η θέση,  που κατέλαβε  οδήγησαν την επιτροπή των αγώνων στη βράβευση του ως τον καλύτερο αθλητή από τη περιφέρεια.
Ο Ανδρέας Τόλιας στη κατηγορία ανεξάρτητων (άνω των 40) πέρασε από τον όμιλο του 1ος , νίκησε στο 1ο αγώνα νοκ-άουτ , η συνέχεια ήταν αρνητική έμεινε 16-άδα.

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου