Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ


Στα Γιάννινα βρέθηκε ιδιωτικά ο Πρωταθλητής Ελλάδος  τις φετινές γιορτές. Τη 3η ημέρα των Χριστουγέννων Παρασκευή 27/12/2019 οι αθλητές  του Α.Σ.  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων την ώρα της προπόνησης δέχθηκαν μια ευχάριστη, απρόσμενη επίσκεψη από τον Κων/νο.
Όλους τους χαροποίησε ιδιαίτερα αυτή η επίσκεψη του Πρωταθλητή Ελλάδος Ανδρών , ο οποίος είναι φυσικά και μέλος της Εθνικής Ελλάδος. 

Ο Κων/νος κάνοντας διακοπές , αφιέρωσε χρόνο στην αναζήτηση του τοπικού συλλόγου, με δική του πρωτοβουλία,  για  να επισκεφθεί τους αθλητές,  που τυχόν θα έκαναν προπόνηση. 
Με τη κίνηση του αυτή έδειξε πόσο αγαπά το άθλημα και την ποιότητα της προσωπικότητας του. Ένας πρωταθλητής και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδων. Τίμησε το άθλημα με την επίσκεψη του και έδωσε το  παράδειγμα της ταπεινότητας  στους αθλητές και σε όλους γενικότερα.
Παρέμεινε για 2 ώρες στο σύλλογο και παρακολούθησε τη προπόνηση των αθλητών, στο  τέλος συνομίλησε με το προπονητή κ. Georgi Daskalov και με τους αθλητές   και σε κάποια διαστήματα , αν και δεν είχε τη κατάλληλη αθλητική περιβολή,έκανε το χατήρι των μικρών αθλητών και αντάλλαξε για λίγο μερικές μπαλιές με όλους.
Φυσικά  αντάλλαξε και  ευχές για Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά  με υγεία με όλους.
Συγχαρητήρια.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου