Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ Β’ ΟΜΙΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.(8/3/20).


Στη πανέμορφη Κέρκυρα, τη Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 έπεσε η αυλαία των αγωνιστικών για το Β’ όμιλο με τους αγώνες, που δόθηκαν ανάμεσα στους Φ.Ε.Α Κέρκυρας ,  Επιτραπέζιους Αντισφαιριστές  Ιωαννίνων, Φαμόζους Κέρκυρας και Πεκινέζους Λευκάδος.

Οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν και στους δύο αγώνες, που έδωσαν, με  0-5  από τους Φ.Ε.Α Κέρκυρας και 4-5 από τους Φαμόζους Κέρκυρας. Αγωνίσθηκαν οι Δημήτριος Κλάδος, Νίκος Βραζιτούλης και Ανδρέας Τόλιας. Οι Χρήστος Καρατζένης και Κώστας Χρήστου δεν ήταν στην αποστολή της ομάδος, όμως και οι πέντε (5) υπήρξαν υπέροχοι στη διάρκεια όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων,  για το Β’ όμιλο, όπου η ομάδα έπαιξε  πρωταγωνιστικό ρόλο και  με πάθος διεκδίκησε τη κορυφή.
Οι Επιτραπέζιοι Αντισφαιριστές Ιωαννίνων κατέλαβαν τελικά την 3η θέση στο Β’ όμιλο και έτσι θα συμμετάσχουν στο final 8.
Τη 1η θέση στον όμιλο κατέκτησαν οι ΦΕΑ Κέρκυρας , αήττητοι, αποδεικνύοντας τη συνοχή και την δυναμική,  που τους διακρίνει ως ομάδα, στη 2η θέση οι ΦΕΑ Ιωαννίνων πάντα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως και πάντα να λείπει κάτι  και  στο παρά πέντε να μένουν  πίσω, στη 4η θέση , την οποία τελευταία στιγμή «έκλεψαν» οι Φαμόζοι Κέρκυρας , που νίκησαν  τους Πεκινέζους Λευκάδος στο τελευταίο αγώνα,  που δόθηκε ανάμεσα τους.
Έτσι οι δύο ομάδες της Κέρκυρας και οι δύο  των Ιωαννίνων θα είναι στο final 8, που – πρώτα ο Θεός – έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί την 12 Απριλίου στη Κοζάνη. 
Οι  άλλες τρεις (3) ομάδες ,Πεκινέζοι Λευκάδος , Τρίτωνες Κόνιτσας  και  Πήγασοι Λευκάδος μπορεί να μην κατάφεραν να μπουν στη τετράδα , όμως έπαιξαν εξαιρετικά , αφού μέχρι τέλος δεν είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Το αποτέλεσμα ήταν  ότι διεξήχθη ένα πρωτάθλημα σπουδαίο , ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πιστεύουμε ότι το χάρηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Τώρα το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο final 8, για τη τελική κατάταξη του πρωταθλήματος και την ανάδειξη του Πρωταθλητή, ανάμεσα στις ομάδες και των δύο ομίλων (Α’ και Β’). Με υγεία,  οψόμεθα εις Κοζάνη.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου