Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΡΥΣΗ


Πιστεύουμε ότι η Χρυσή Φωτιάδου του Α.Σ. Σάρισες Φλώρινας,  η οποία κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Αγώνες των Γυναικών (Χανιά 1/3/20) , αποτελεί παράδειγμα για όλους τους αθλητές-τριες, ιδιαίτερα της περιφέρειας, γιατί με την επιτυχία της απομυθοποιεί την άποψη ότι αθλητές-τριες της επαρχίας είναι δύσκολο να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο. Επίσης συγχαρητήρια ανήκουν και στο προπονητή της , στο σύλλογο και στην οικογένεια της.

Η Χρυσή, ένα κορίτσι 16 ετών έφτασε στη 3η Πανελλήνια θέση των Γυναικών με τη μεθοδική της προπόνηση, βήμα , βήμα και την αφοσίωση της στο άθλημα ,που αγαπάει. Δίπλα με την απίστευτη Χριστίνα Φίλη (ασημένιο μετάλλιο), μια αθλήτρια  40  ετών, μητέρα , η οποία συνεχίζει να αγωνίζεται και να αποτελεί παράδειγμα για όλες τις γυναίκες , αθλήτριες μητέρες.
Η Χρυσή 16 ετών , η Χριστίνα 40 ετών αποτελούν εξαιρετικά παραδείγματα για τον γυναικείο γενικά αθλητισμό, αλλά και την επιτραπέζια αντισφαίριση. Εύγε.!!!
Ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με υγεία.  
Υ.Γ: Η Αθλητική Κυριακή της ΕΤ1 (1/3/20) βέβαια δεν ανέφερε τίποτε  για τους Πανελλήνιους αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης , έστω και την 01.00 ώρα της εκπομπής, (ώρα που έκλεινε η εκπομπή), και για την τεράστια επιτυχία της 16-χρονης Χρυσής στο Πανελλήνιο Γυναικών. Κρίμα!!! 

H φωτογραφία είναι από το open  στα Ταταύλα (12-1-20),  όπου η Χρυσή κατέκτησε τη 1η θέση στις Νεάνιδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου