Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου απόγευμα, στο όμορφο περιβάλλον του ξενοδοχείου ‘’ The Lake’’,εννοείται  δίπλα στην πανέμορφη Παμβώτιδα , σε μια ζεστή αίθουσα , αλλά κυρίως με τις ‘’ζεστές΄΄ καρδιές όλων των παρευρισκόμενων, μικρών και μεγάλων έγινε η κοπή τη βασιλόπιτας του συλλόγου.

Η θετική αύρα, που αιωρούνταν  στην εκδήλωση έφερε το χαμόγελο,  τη καλή διάθεση , τη καλή παρέα . Στη αρχή της συνάντησης πραγματοποιήθηκε με τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη η καθιερωμένη ετήσια Γενική συνέλευση του οικονομικού απολογισμού. 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρουσία  αθλητών-τριών , γονέων,  φίλων και του Δ.Σ η κοπή της βασιλόπιτας. Ο Ιερέας Πατήρ Βασίλειος με τη εξαίρετη παρουσία του , στο ολιγόλεπτο διάβασμα των ευχών θύμισε εποχή Παπαδιαμάντη. Γαλήνιος και μεστός , τον ευχαριστούμε. 

Το λόγο μετά έλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κοσμάς Άγγελος ευχαριστώντας αρχικά όλους , αφού ουσιαστικά ο καθένας βάζει και ένα λιθαράκι στη συνέχεια του συλλόγου με τη παρουσία του. Ευχήθηκε για το νέο έτος να είναι δημιουργικό με υγεία και προχώρησε στη κοπή της βασιλόπιτας. 

Φυσικά  όπως κάθε χρόνο υπήρχε ξεχωριστή βασιλόπιτα για τους αθλητές-τριες  με δικό της ΄΄φλουρί’’και μια δεύτερη για τους υπόλοιπους παρόντες μικρούς και μεγάλους. 

Τυχερός από τους αθλητές ο Αρβανίτης Θεοφάνης, μαθητής γυμνασίου. Το δεύτερο ‘’νόμισμα ‘’ έτυχε ο Γρηγόρης Φιλίππου μια εμβληματική προσωπικότητα στο χώρο του τοπικού πινγκ-πονγκ και όχι μόνο.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ

 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου