Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α’ ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ)

    Την 17 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο στη Κοζάνη διεξήχθη η 3η συγκεντρωτική αγωνιστική του Α’ ομίλου για το Α΄τοπικό πρωτάθλημα Ανδρών . Η ομάδα των Ιωαννίνων  έδωσε τρεις (3) αγώνες με τα παρακάτω αποτελέσματα.

1.- Σ.Ε.Α.Κοζάνης -  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  4-0 

Αγωνίσθηκαν Βραζιτούλης Αριστείδης, Άνθης Γεώργιος  και  Τσίρος Ανδρέας.

2.- Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων – Απόλλων Βόλου  4-1

Αγωνίσθηκαν  Βραζιτούλης Αριστείδης 1 νίκη , 1 ήττα , Τσίρος Ανδρέας  2 νίκες και Τασιώνας Τάσος  1 νίκη .

3.- Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων -  Γ.Σ. Βόλου  4-1

Αγωνίσθηκαν  Βραζιτούλης Αριστείδης  2 νίκες , Τσίρος Ανδρέας  1 νίκη  και Τασιώνας Τάσος  1 ήττα .

Οι Γιαννιώτες κατάφεραν να ανατρέψουν την ήττα ,που δέχθηκαν από τον Απόλλων Βόλου στο πρώτο τους αγώνα , του α΄γύρου , πετυχαίνοντας νίκη με 4-1. ‘Ομως και οι Βολιώτες κατάφεραν να ανατρέψουν την ήττα τους από τη Κοζάνη με 4-2 και έτσι η βαθμολογία παρέμεινε η ίδια . Συναρπαστική ροή είχαν όλοι οι αγώνες με τους Γιαννιώτες να αποδίδουν εξαιρετικά .

Η τελευταία αγωνιστική 2 και 3 Μαρτίου στο Βόλο θα οριστικοποιήσει το βαθμολογικό  πίνακα λίγο πριν τα μπαράζ της ανόδου για τους δύο ομίλους.  

Επισημαίνουμε α) τη δυσκολία της αγωνιστικής με τρεις  αγώνες. Είναι επιβαρυντικός παράγοντας για το άθλημα και τους αθλητές και β) τη κατάργηση φέτος του Β’ Τοπικού πρωταθλήματος Ανδρών  και τη διεξαγωγή  του Α΄τοπικού σε δύο ομίλους, ενώ υπήρχε ο αριθμός των ομάδων , για τη διεξαγωγή του Β΄τοπικού. Ομάδες που υποβιβάσθηκαν πέρυσι αγωνίσθηκαν κανονικά πάλι στο Α΄τοπικό.

Στα απλά και αυτονόητα βρίσκεται η διαφορά, ας ελπίσουμε να γίνουν κατανοητά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου