Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

        Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αμερικανό Κάνακ Τζα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού (2024) και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια των αγώνων ο Παναγιώτης στη συνέντευξη που έδωσε δήλωσε μεταξύ των άλλων :

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2024. ΄΄ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΥ ΚΑΤΕΛΙΠΕΣ , ΘΕΟΤΟΚΕ ΄΄


            Μέσα στη δίνη και τη βοή της σύγχρονης ζωής , ακούγονται τα δειλινά οι γλυκόηχες καμπάνες από τις λαμπρές εκκλησιές και τα ταπεινά  ξωκκλήσια, να μας καλούν στην ευλογημένη εσπερινή σύναξη της μάνας Παναγιάς μας!!!!  Δεν μας εγκαταλείπει ποτέ . Αρκεί με πίστη να στρέφουμε το βλέμμα μας ευλαβικά προς το σεπτό πρόσωπο της. (Περιοδ. ΄΄Η Δράση μας ΄΄)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ 

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ

            Το καλοκαίρι,  στην Ελλάδα της χώρας του αληθινού φωτός και όχι του κατ’ ευφημισμού, του απέραντου γαλάζιου, του μπλε και του πράσινου, οι όμορφες συνάξεις με αφορμή  την εορτή των Αγίων  μας  είναι  πνευματικοί ‘’φάροι’’ για όσους το επιθυμούν και το αντιληφθούν. Οι συναντήσεις αυτές γίνονται αφορμή και βρισκόμαστε  σε τοποθεσίες απίστευτου κάλλους είτε σε βουνό , είτε σε θάλασσα , στις ρίζες, στη παράδοση μας  με την ελπίδα να αντιληφθούμε κάποια  πράγματα λίγο καλύτερα.