Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 2η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΖΩΝΙΟΥ ΠΑΡΙ


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η  2η ΘΕΣΗ  ΤΟΥ  ΖΩΝΙΟΥ ΠΑΡΙ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ  14/5/2011  .

Το ανοικτό αυτό τουρνουά  με  150 συνολικές  συμμετοχές φέτος   στις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων, Παμπαίδων- Παγκορασίδων που διεξήχθη στο Βυζαντινό αθλητικό κέντρο στο Άνω Καλαμάκι συγκεντρώνει  κάθε χρόνο το ενδιαφέρον όλων των αθλητών  καθόσον είναι στο τέλος  της αγωνιστικής περιόδου  και οι αθλητές θέλουν  να ‘’ κλείσουν ‘’ τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με επιτυχίες. ’Ένας επιπλέον λόγος είναι  ότι το τουρνουά αυτό βαθμολογείται-αξιολογείται  για το ranking-list.

Με παρόντα όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας Παίδων  (υπήρξαν 3-4 απουσίες)  ο αθλητής των Ιωαννίνων  πέρασε από του ομίλους  (των 3 αθλητών) ως 1ος και μπήκε στους ‘’16 ‘’,κερδίζοντας  τον ΚΑΛΙΡΗ του συλλόγου (ΑΠΙΣ) με  3-0 και τον ΕΛΕΖΟΓΛΟΥ του Α.Ο.Φυλής  με 3-0. Στην συνέχεια  στους νοκ-άουτ αγώνες  κέρδισε τον ΣΩΤΗΡΙΟΥ του Α.Ο.Βόχας με 3-0 και πέρασε στους  ‘’ 8 ‘’ . Εκεί  συνάντησε τον Α-Ι-ΒΑΛΙΩΤΗ του Α.Σ. Πρόοδος τον οποίο κέρδισε με  3-2 και πέρασε  στα ημιτελικά  στους  ‘’4  ‘’ . Στο ημιτελικό αντιμετώπισε τον νικητή της ‘’ Σίνδου ‘’ τον ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ Κων/νο  του Α.Σ.Ελευσίνας  και τον  κέρδισε με 3-1 περνώντας ταυτόχρονα στο τελικό του τουρνουά. Στον τελικό βρέθηκε αντιμέτωπος  με τον  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Νικόλαο του Α.Σ.Πέρα 2005  και έχασε με 3-0

Η πορεία του Ζώνιου Πάρι  μέχρι σήμερα , αλλά και η απόδοση του στο τουρνουά αυτό δείχνει την δυναμική του αθλητή και την άμεση μελοντική του εξέλιξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου