Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 2012 Καλλίνικος ΚΡΕΑΝΓΚΑ και Παναγιώτης ΓΚΙΩΝΗΣΤην απ’ ευθείας σπουδαία  πρόκριση  για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου  πέτυχαν οι δύο μεγάλοι αθλητές μας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης  ( ο  Κρεάνγκα  ήδη την είχε πάρει το προηγούμενο διάστημα ,για τον Γκιώνη  επιτεύχθηκε  μετά την επιτυχία του απέναντι στον Σουηδό Πέρσον με 4-2 την Τετάρτη 11/4/2011 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ολλανδία)  αποδεικνύοντας την μεγάλη θέληση τους για διακρίσεις και επιτυχίες .


Έδωσαν για μια ακόμη φορά το παράδειγμα της εργατικότητας ,της υπομονής και της επιμονής στο στόχο που βάζει ο καθένας μας .

Προβάλλουν την χώρα μας με την επιτυχία τους αυτή  και δείχνει η επιτυχία  τους   το υψηλό επίπεδο  του αθλήματος   και την δυναμική  που έχει αποκτήσει η επιτραπέζια αντισφαίριση  στην Ελλάδα.

Θα έχουν λοιπόν αυξημένο  ενδιαφέρον  οι αγώνες  πιγκ-πογκ  του Λονδίνου για μας τους Έλληνες ,αφού θα συμμετέχουν οι αθλητές μας , ικανοί και οι δύο για το καλύτερο , το ευχόμαστε ολόψυχα  και τους ευχαριστούμε .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου