Τρίτη 17 Μαΐου 2011

2o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ


ΛΑΡΙΣΑ 14/15-5-2011 , 2o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Σε μια  πετυχημένη διοργάνωση  το ανωτέρω 2-ήμερο  στην Λάρισα  οι βετεράνοι του πιγκ-πογκ (από πολλά μέρη της Ελλάδος) έδωσαν όμορφους αγώνες  και πρόσφεραν θέαμα στους τυχερούς , πλην όμως λίγους φιλάθλους.

Από τον σύλλογο των Ιωαννίνων  συμμετείχε ο βετεράνος αθλητής  μας Θεολόγος Καπετανίδης ,ο οποίος πέρασε ως 2ος από τον όμιλο των 4 αθλητών στην επόμενη φάση των ‘’16 ‘’.Εκεί αποκλείστηκε με 3-1 από τον Κουρούπα Ιωάννη (Α.Σ.Πολυγύρου) για την φάση των ‘’ 8 ‘’ .Συνολικά πέτυχε 2 νίκες και ηττήθηκε 2 φορές .

Πολύ ευχάριστο το κλίμα  με πολύ καλή διάθεση από τους συμμετέχοντες που έδειξαν να εφαρμόζουν   στη πράξη  αυτό που είπε και ο Πιέρ Ντε Κουμπερτέν  ‘’το σπουδαιότερο πράγμα στους αθλητικούς  αγώνες  δεν είναι η νίκη, αλλά η συμμετοχή ,όπως ακριβώς στη ζωή  δεν είναι ο θρίαμβος , αλλά ο αγώνας. Το ουσιώδες δεν είναι το να έχει κατακτήσει κανείς τη νίκη, αλλά το να έχει αγωνιστεί καλά . ‘’   ‘Ολοι απόλαυσαν την συμμετοχή τους σε μια πραγματική γιορτή του αθλήματος και αξίζει να συνεχισθεί αυτό το όμορφο που ξεκίνησε γιατί   ‘’ ο αθλητισμός  δημιουργεί δεσμούς επικοινωνίας  και συμβάλλει στην ηθική τελείωση του ανθρώπου ‘’ Πιέρ Ντε Κουμπερτέν.

‘Ολοι ανανέωσαν (Θεού θέλοντος ) το ραντεβού για του χρόνου, σ΄όποια πόλη  αποφασισθεί να γίνει το πρωτάθλημα .- 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου