Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ. 21,22/4/2012. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΖΩΝΙΟΣ ΠΑΡΙΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ .


ΑΤΥΧΟΣ Ο ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ. 21,22/4/2012. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  Ο ΖΩΝΙΟΣ ΠΑΡΙΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ .
Άτυχος ο Βραζιτούλης Αριστείδης στη τελική φάση Παίδων .Αν και ταξίδεψε  στην Αθήνα ο υψηλός πυρετός δεν του επέτρεψε να αγωνισθεί .
Δυστυχώς συμβαίνουν και τα απρόοπτα .Ευτυχώς έχει άλλες δύο χρονιές στην ίδια κατηγορία.  Ο Ζώνιος Πάρις  - ο άλλος  Γιαννιώτης αθλητής – έφθασε στο αργυρό μετάλλιο (2η πανελλήνια θέση)  στο διπλό αγώνισμα , με τα χρώματα της Αθηνα-ι-κής ομάδας ‘’Πρόοδος ‘’ και συμπαίκτη τον Αγγελάκη Κων/νο .Επίσης και στο  ομαδικό αγώνισμα η Αθηνα-ι-κή ομάδα  κατέλαβε την 2η πανελλήνια θέση . Στο ατομικό αγώνισμα  παρέμεινε στην 16-άδα   πανελλήνια . Θετικός – ιδιαίτερα επιτυχής  ο απολογισμός του Ζώνιου Πάρι που προέρχεται από την ΦΕΑ Ιωαννίνων. Δούλεψε σκληρά  όλη την χρονιά , αποφάσισε να συμμετάσχει σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα Β Εθνικής (περιφέρεια Αττικής) , ώστε να έχει στο ενεργητικό του πολλούς και δύσκολους αγώνες .Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο ταξίδευε για να παίξει με την ομάδα του στην Αθήνα , τελικά τα κατάφεραν και ανέβηκαν στην Α2 κατηγορία με την μεγάλη συνδρομή του Γιαννιώτη αθλητή.

Στην  φωτογραφία  φαίνονται οι αθλητές Βραζιτούλης και Ζώνιος- σε ηλικία του Δημοτικού- πρίν τρία χρόνια  μαζί με άλλους συναθλητές τους να κοιτάζουν  τον Κρεάνγκα και τον Ρηνιώτη σ επίδειξη που είχε γίνει στα Ιωάννινα το 2009.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου