Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αριστείδης Βραζιτούλης, από τους 4 μικρότερους αθλητές


Αριστείδης  Βραζιτούλης, από τους 4  μικρότερους αθλητές (Α΄Γυμνασίου)  στο σύνολο των 32 καλύτερων παίδων ,που πήραν πρόκριση για την τελική Πανελλήνια φάση .  Μετά το Πάσχα ,το τριήμερο  20,21 και 22 Απριλίου 2012 θα διεξαχθούν  στην Αθήνα , στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι ανωτέρω αγώνες.
Σημαντική επιτυχία  για τον αθλητή του συλλόγου μας , ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια – στους παμπαίδες (Ε΄και ΣΤ΄Δημοτικού) -   ήταν κυρίαρχος στην Βορ. Ελλάδα και είχε μπεί στην πρώτη  Πανελλήνια 10-άδα. Η φετεινή συμμετοχή του στην τελική φάση είναι ελπιδοφόρα και δείχνει ότι αν συνεχίσει με το  ίδιο ρυθμό και λίγο περισσότερο τις επόμενες χρονιές , θα παραμείνει  στις πρώτες θέσεις και στην κατηγορία αυτή.
Στην ανωτέρω τελική φάση  θα αγωνισθεί και στο διπλό αγώνισμα με συμπαίκτη τον Σβάρνα Ελευθέριο  (Γ΄Γυμνασίου)  από τον Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης . Τα προγνωστικά  και στο ατομικό και στο διπλό  είναι ανοικτά .Ευχόμαστε το καλύτερο για τον αθλητή του συλλόγου μας ,όπως επίσης και στον άλλο Γιαννιώτη αθλητή μας τον Ζώνιο Πάρι που αγωνίζεται με τα χρώματα της Προόδου-Αθηνών αλλά προέρχεται από τον σύλλογο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου