Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ 19/20 -1 -2013



Ανέτρεψε τα προγνωστικά ο ΑΚΡΙΒΗΣ Γιώργος στους αγώνες της προκριματικής φάσης των Παίδων  που έγιναν  την Κυριακή 20/1/2013 στη Θεσσαλονίκη και πήρε την πρόκριση στο ατομικό αγώνισμα -(4 ήταν οι προκρίσεις ανάμεσα σε 111 αθλητές)  – για την τελική φάση .
Αφού πέρασε ως 1ος από τον όμιλο του ,στο 1ο αγώνα νοκ-άουτ κέρδισε εύκολα με 3-0 τον αντίπαλο του και στη συνέχεια κλήθηκε να αντιμετωπίσει  διαδοχικά  τα Νο3 και Νο6 φαβορί της διοργάνωσης. Αρχικά αντιμετώπισε τον ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗ Κων/νο αθλητή της Βέροιας  και το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τον αθλητή των Ιωαννίνων να χάνει με 2-0 .Ο Γιαννιώτης αθλητής βρήκε το σθένος, γύρισε τον αγώνα και βγήκε νικητής με 3-2  καταχειροκροτούμενος από τους φιλάθλους . Ο επόμενος και οριστικός αγώνας που θα έκρινε την πρόκριση  δόθηκε με αντίπαλο τον ΛΑΔΑ Αλέξανδρο  αθλητή  του Α.Σ Άδωνις θεσσαλονίκης . Και σ΄αυτόν τον αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ ,έχανε με 2-1 ,αλλά για 2η φορά έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη με 3-2 και ταυτόχρονα την πρόκριση για την τελική φάση  του Μαΐου  που θα γίνει στην Αθήνα ανάμεσα στους 32 καλύτερους Παίδες. Σημαντική η πρόκριση  του ΑΚΡΙΒΗ Γιώργου και η επιτυχία του συλλόγου των Ιωαννίνων θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερη , αφού και οι άλλοι δύο (2) αθλητές των Ιωαννίνων ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Παναγιώτης και ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος που συμμετείχαν στους αγώνες , έχοντας εξαιρετική απόδοση  πέρασαν τους ομίλους ως 1οι ,αλλά στο 2ο νόκ-άουτ αγώνα έχασαν από τους αντιπάλους τους  και αποκλείσθηκαν.  Επίσης  το Νο1 φαβορί της διοργάνωσης αθλητής των Ιωαννίνων ο ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Αριστείδης ο οποίος δεν συμμετείχε τελευταία στιγμή στους αγώνες λόγω ασθενείας, ίσως διαμόρφωνε ακόμη πιο διαφορετικά τον πίνακα της πρόκρισης υπέρ της ομάδας των Ιωαννίνων.
Την προηγούμενη ημέρα το Σάββατο 19/1/2013  διεξήχθη και η προκριματική φάση  του ομαδικού αγωνίσματος Παίδων  ανάμεσα σε 18 ομάδες , από τις οποίες θα προκρίνονταν μόνο δύο (2) ομάδες  για την τελική φάση. Δημιουργήθηκαν  4 όμιλοι και η ομάδα των Ιωαννίνων κέρδισε στον όμιλο της  τον Θερμαίο Θεσσαλονίκης  με 3-0, την Κοζάνη με 3-1 και έχασε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς οριακά με 3-2 .Έτσι έχασε την 1η θέση στον όμιλο της και δεν προχώρησε παρακάτω για τον καθοριστικό νοκ-άουτ αγώνα . Με την ΦΕΑ Ιωαννίνων έπαιξαν οι ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Παναγιώτης , ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος και ΑΚΡΙΒΗΣ Γιώργος .
Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας των Ιωαννίνων ήταν  θετικότατη  και οι τρεις αθλητές  με την απόδοση τους έδειξαν ότι η ομάδα των Ιωαννίνων είναι από τους πρωταγωνιστές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου