Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 27-1-2013



Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου  2013 και ώρα 17.30  στην προπονητική  αίθουσα του συλλόγου στον οικείο χώρο των αθλητών , πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας  της ομάδας μας . Πάνω από 130 άτομα,  αθλητές , γονείς ,αδέλφια, συγγενείς  και φίλοι των αθλητών και του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση. Ευχή όλων η καλή χρονιά με υγεία  και να είναι καλοτάξιδο  το 2013 .Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα  που διαμορφώθηκε , ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Απόστολος Θωμά  μετά τις ευχές για καλή χρονιά
που διάβασε ο Πατήρ Γεώργιος έκοψε τις δύο βασιλόπιτες ,μια για τους αθλητές και μια για τους υπόλοιπους καλεσμένους. Το φλουρί από την βασιλόπιτα των αθλητών  το κέρδισε ο αθλητής Στρατής Καραγιώργος  και το έπαθλο του είναι μια ρακέτα. Το φλουρί από την 2η βασιλόπιτα  το κέρδισε ο κ. Βασίλης Σιχλιμίρης μέλος της ομάδας των βετεράνων και το έπαθλο του είναι μια αθλητική μπλούζα.  Ο πρόεδρος της ομάδας  ευχαρίστησε τους τρεις προπονητές της ομάδας κ. Καραντζά Δημήτριο , κ. Τολίδη Μιχάλη και κ.Καπετανίδη θεολόγο για την προσφορά τους, όπως επίσης τον κ.Καμπέρη Κώστα Διευθυντή του 10ου Γυμνασίου των Ιωαννίνων  για την προσφορά του στο άθλημα του πιγκ-πογκ ,αφού είναι ο άνθρωπος που καθιέρωσε -από την προηγούμενη θέση που κατείχε ως προ-ι-στάμενος του Γραφείου Φυσικής αγωγής -την ετήσια διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων στην πόλη των Ιωαννίνων. Επίσης το 2009 έφερε στα Ιωάννινα το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδος –Κύπρου με μεγάλη επιτυχία . Ευχαριστίες απευθύνθηκαν  και στον Ορθοπεδικό κ. Σταυρόπουλο  Σάκη ιδιοκτήτη της αίθουσας για την παραχώρηση της εδώ και επτά (7) χρόνια στον σύλλογο ,γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος βρίσκει  στέγη για την συνέχιση των αθλητικών δραστηριοτήτων του.         
Ακόμη δόθηκαν συγχαρητήρια και απονεμήθηκαν τα διπλώματα  στην ομάδα των Γυναικών που την προηγούμενη χρονιά κατέλαβε  την 2η θέση  στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής της Βορείου Ελλάδος και για την ιστορία την ομάδα συγκροτούσαν  η ΠΕΡΡΗ Ευτυχία ,ΜΑΝΙΑ Αντωνία ,ΝΟΥΣΗ Βασιλική, ΣΗΤΑ Βασιλική , ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Δανάη και ΓΚΟΓΚΑΚΗ Μαρία.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου