Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ –ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 26/1/2013.



ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ –ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  26/1/2013.
Σπουδαίες προκρίσεις από την ΓΚΟΓΚΑΚΗ Μαρία και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Δανάη για την Πανελλήνια τελική φάση παγκορασίδων στο ατομικό ,διπλό και ομαδικό αγώνισμα . Τον Ιούνιο στην Αθήνα οι  αθλήτριες (ΣΤ Δημοτικού)  από τα Γιάννενα θα είναι ανάμεσα στις 24 καλύτερες παγκορασίδες , επίσης  θα αγωνισθούν  μαζί στα
12 καλύτερα διπλά και η ομάδα των Ιωαννίνων θα είναι στις  9  καλύτερες  ομάδες του τελικού με καλές προοπτικές για μια καλή θέση.  Τις δύο(2)  από τις τρεις (3)  προκρίσεις της διοργάνωσης της προκριματικής φάσης-που έγινε στη Θεσσαλονίκη-  από την περιοχή Κεντρικής, Δυτ. Μακεδονίας,  Ήπειρο και Θεσσαλίας για την τελική φάση , σε σύνολο 30 αθλητριών που συμμετείχαν τις κέρδισαν οι ανωτέρω αθλήτριες  των Ιωαννίνων. Αυτό δείχνει την εξαιρετική επιτυχία τους . Επίσης η αθλήτρια  ΓΚΟΓΚΑΚΗ Αλεξάνδρα (Γ΄Δημοτικού )-ίσως η μικρότερη των αγώνων-  έδωσε το παρόν στους αγώνες .Στον όμιλο της έκανε δύο ήττες με 3-0 και 3-2 αποκλείσθηκε από  την συνέχεια των νοκ-άουτ ,πλην όμως πραγματοποίησε αισιόδοξη και ικανοποιητική εμφάνιση.
Στους παμπαίδες  δεν υπήρξε  πρόκριση  για την τελική φάση , αν και 3 Γιαννιώτες αθλητές  αγωνίστηκαν στους τρεις από τους πέντε τελικούς νοκ-άουτ που οι νικητές θα έπαιρναν το εισιτήριο για την τελική φάση του Ιουνίου. Ο ΑΚΡΙΒΗΣ Πέτρος ηττήθηκε οριακά  με 3-2 ,ο ΛΙΣΓΑΡΑΣ Γιώργος έχασε μεν 3-0,αλλά δύσκολα   και ο μικρός (Γ΄Δημοτικού ) ΝΤΑΣΤΑΜΑΝΗΣ  Χρήστος  έφτασε στο τελικό νοκ-άουτ και ηττήθηκε  με 3-0 , πετυχαίνοντας όμως 4 νίκες προηγουμένως απέναντι σε αθλητές μεγαλύτερους του  Δ΄, Ε και ΣΤ Δημοτικού.  Ακόμη αγωνίσθηκαν:  ο ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Χριστόφορος  πετυχαίνοντας 1 νίκη και 1 ήττα στον όμιλο του αποκλείσθηκε  από τους νοκ-άουτ αγώνες , ο ΛΙΣΓΑΡΑΣ Άγγελος  επίσης από τους πιο μικρούς αθλητές (Γ΄Δημοτικού ) πέρασε ως 1ος από τον όμιλο του και έχασε στο 1ο νοκ-άουτ αγώνα του πετυχαίνοντας νίκες με μεγαλύτερους  αθλητές ,  ο ΚΙΤΣΗΣ Θεόδωρος  με 1 νίκη και 1 ήττα στον όμιλο του  αποκλείσθηκε από την συνέχεια των αγώνων και ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ Νικόλαος  πέρασε τον όμιλο του με δύο νίκες ,πέτυχε επίσης  νίκη στο 1ο  νοκ-άουτ αγώνα του ,στο 2ο  νοκ-άουτ ηττήθηκε και αποκλείσθηκε από την συνέχεια.
Και οι δέκα αθλητές (7 αγόρια ,3 κορίτσια) ,αξίζουν συγχαρητήρια  καθόσον η αγωνιστική τους προσπάθεια ήταν εκπληκτική , έκαναν αισθητή την παρουσία τους και χειροκροτήθηκαν. Η απόδοση όλων των αθλητών υπήρξε  θαυμάσια και έδειξε  ότι στο άμεσο μέλλον θα έρθουν  ακόμη καλύτερα αποτελέσματα  και μεγαλύτερες επιτυχίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου