Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 13/14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων κατέκτησε ο αθλητής των Ιωαννίνων Βραζιτούλης  Αριστείδης στο τουρνουά του Μετσόβου. Με τον τρόπο αυτό έδωσε  ένα δυναμικό παρών ο ίδιος και ταυτόχρονα η ΦΕΑ Ιωαννίνων μαζί με  την παρουσία και των άλλων 17 αθλητών-τριών της, σε μια σημαντική διοργάνωση από όλες τις πλευρές. Εξαιρετική η διοργάνωση με μια άψογη γραμματεία αγώνων. Από την πλευρά των εγκαταστάσεων έχουμε την εντύπωση ότι είναι το καλύτερο κλειστό γυμναστήριο ,ένα κόσμημα , (με δυνατότητα τοποθέτησης 16 τραπεζιών και παρκέ άριστο).  Εκπληκτική καθαριότητα όλων των χώρων και εντυπωσιακή η λειτουργικότητα του γυμναστηρίου. Οι συμμετοχές σε υψηλό επίπεδο  έδωσαν την δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες  να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αξιολογήσουν την παρουσία-πορεία τους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές των Ιωαννίνων.

Στη κατηγορία Παίδων ο Βραζιτούλης Αριστείδης φθάνοντας σχετικά εύκολα
στην οκτάδα, αντιμετώπισε  στα προημιτελικά τον Μπλιάτκα Αναστάσιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς κερδίζοντας τον με 3-2 και πέρασε στα ημιτελικά .Εκεί αντιμετώπισε τον Αλμπανάκη Κωνσταντίνο του Ο.Ε.Α.Βέροιας  και με 3-0 πέρασε εύκολα στο τελικό .Έγινε ένας σπουδαίος τελικός ,όπου ο αθλητής των Ιωαννίνων αντιμετώπισε τον Σταματούρο Γεώργιο του Ολυμπιακού. Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Σταματούρος με 3-0  όχι όμως  τόσο εύκολα όπως δείχνει  το σκορ.  Σπουδαία επιτυχία και η 2η θέση  από τον Βραζιτούλη Αριστείδη στο υψηλού επιπέδου τουρνουά ανάμεσα σε 37 συμμετοχές Παίδων. Ο Ακρίβης Γεώργιος έμεινε στην 16-άδα (10ος), αποκλείστηκε για τα προημιτελικά  από τον Λυκοστράτη Κων/νο του Ο.Ε.Α.Βέροιας με 3-1. Επίσης  και ο Άνθης Γεώργιος έμεινε 16-άδα (16ος ) ,αφού ηττήθηκε από τον Σκυβαλάκη Οδυσσέα του Α.Ο.Διόνυσου Αττικής. Μετά τους αγώνες κατάταξης,  ο Τσαγκογιάννης Δημήτριος  κατέλαβε την 17η θέση ,ο Χατζηαναστασίου Παναγιώτης την 20η θέση , ο Παπαχρήστος Άγγελος την 30η θέση και ο Κίτσιος Μάριος –Χριστόδουλος την 33η  θέση.
Στη κατηγορία Παμπαίδων σε σύνολο 40 συμμετοχών  ο Στεφανής  Νίκος πέρασε τους ομίλους έμεινε 16-άδα (16ος). Ο Λισγάρας Γεώργιος πέρασε τους ομίλους ,κατέλαβε την 18η θέση , ο Λισγάρας Άγγελος –Λουκιανός πέρασε τους ομίλους ,κατέλαβε την19η θέση, ο Κυριόπουλος Χριστόφορος  πέρασε τους ομίλους ,έμεινε στην 21η θέση ,ο Ντασταμάνης Χρήστος την 34η θέση και ο Άνθης Ελευθέριος την 36η θέση .
Στη κατηγορία Παγκορασίδων σε σύνολο 16 συμμετοχών η Γκογκάκη Μαρία πέρασε τους ομίλους ,έμεινε 8-άδα (5η),αφού αποκλείστηκε για την 4-άδα από την Πέρτση Καλλιόπη της ΧΑΝΘ , η Χριστοδούλου Δανάη πέρασε τους ομίλους , έμεινε 8-άδα (6η) , αφού αποκλείστηκε  για την 4-άδα  από την Ηλιοπούλου Βασιλική (Φοίνικες Πάτρας) και η Λά-ι-ου Ευγενία που αγωνίστηκε μόνο την 1η ημέρα  δεν της δόθηκε κατάταξη.
Στη κατηγορία Εφήβων  ο Ανδρέου Αλέξανδρος  κατέλαβε την 11η θέση  και ο Βραζιτούλης Φερδινάνδος  που αγωνίστηκε μόνο την 1η ημέρα των αγώνων δεν του δόθηκε κατάταξη. Στη κατηγορία αυτή πρέπει να σημειωθεί ότι την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο   κατέλαβε ο Γιαννιώτης αθλητής Ζώνιος Πάρις που αγωνίζεται με υποσχετική ,  με τα χρώματα της ομάδος των  Αθηνών Πρόοδος Βουτζάς Ραφήνας.
Όλοι οι αθλητές των Ιωαννίνων αξίζουν τα συγχαρητήρια, έδειξαν πάθος και αγωνιστικότητα ,έδωσαν πολλούς αγώνες, κέρδισαν σε εμπειρία  και απόλαυσαν τον ανταγωνισμό.   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου