Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19-1-2014 ΜΕ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ.

Σε μια όμορφη εκδήλωση, μέσα σε μια οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα με την μεγάλη συμμετοχή των αθλητών, γονέων και φίλων πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας για το 2014 την Κυριακή 19-1-14 και ώρα 18.00,στην αίθουσα του συλλόγου μας. Στο ξεκίνημα  ο Πατήρ Γεώργιος διάβασε τις ευχές για την  βασιλόπιτα και για τη νέα χρονιά που προβλέπονται από την εκκλησία και μετά  το λόγο έλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Θωμά Απόστολος. Ο πρόεδρος αρχικά ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με  την παρουσία τους την εκδήλωση και ανέφερε αναλυτικά  τις επιτυχίες-διακρίσεις που πέτυχαν
οι αθλητές-τριες του συλλόγου για το 2013 –που δεν ήταν και λίγες- ευχαριστώντας  τους προπονητές για την συμβολή τους.
Στη συνέχεια  - με απόφαση του Δ.Σ - έγιναν δύο  βραβεύσεις. Ο κ. Καμπέρης  Κώστας  Δ/ντής του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων ,καθηγητής Φυσ. Αγωγής βραβεύτηκε γιατί τα τρία τελευταία  χρόνια έχει καθιερώσει και διοργανώνει  με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα Γυμνασίων Ιωαννίνων  την τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Επίσης ο ίδιος ως προϊστάμενος του γραφείου φυσικής αγωγής το 2009 έδειξε ενδιαφέρον και κατάφερε να πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα πιγκ-πογκ Ελλάδος –Κύπρου με την παρουσία άνω των 250 αθλητών-τριών.
Τέλος βραβεύτηκε  η αθλήτρια  Μανιά Αντωνία ,η οποία από το 2009 βρέθηκε ως φοιτήτρια στα Γιάννενα από την Κρήτη και  είναι από τότε αθλήτρια του συλλόγου μας με μεγάλη προσφορά, ως παίκτρια  του συλλόγου ,αλλά και ως βοηθός στις προπονήσεις των αθλητών-τριών. Πρίν έρθει στα Γιάννενα  η  Μανιά Αντωνία υπήρξε αθλήτρια Α1 εθνικής με την ομάδα του Α.Ο. Ταταύλα και Α2 εθνικής με την ομάδα Φοίνικες Αγ.Σοφίας Πειραιά. Επίσης και 2η πανελληνιονίκης στο ομαδικό Νεανίδων πάλι με την ομάδα Φοίνικες Αγ.Σοφίας Πειραιά.
Όσον αφορά τους δύο τυχερούς από τις δύο βασιλόπιτες που κόπηκαν, το φλουρί της βασιλόπιτας για τους αθλητές κέρδισε ο αθλητής Κίτσος Χρήστος και το φλουρί της άλλης βασιλόπιτας κέρδισε ο κ. Μούτας Κώστας.

Και του χρόνου με υγεία για όλους.- 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου