Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΧΑΝΘ ΤΗΝ 13/14-2-2016

ΜΕ 12 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η Φ.Ε.Α ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΤΗΣ ΧΑΝΘ ΤΗΝ 13/14-2-2016 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ‘’ ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ’’. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΜΕ  ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ, ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ Τις 317 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
Εξήντα τέσσερα (64) σωματεία από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη σε ένα υψηλού αγωνιστικού επιπέδου τουρνουά μικρών ηλικιών. Οι Γιαννιώτες αθλητές-τριες  αγωνίστηκαν  περίφημα και απέδειξαν ότι ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων είναι πανελλήνια από τις υπολογίσιμες πλέον «δυνάμεις» της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Σημειωτέον  ότι είχε και τον μικρότερο αθλητή της διοργάνωσης τον Σπύρο Χρήστου  (Α΄) Δημοτικού, που συμμετείχε στη κατηγορία μίνι παμπαίδες και βραβεύτηκε από τον σύλλογο της ΧΑΝΘ   για τον λόγο αυτό.    Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στους Μίνι Παμπαίδες:  ο Γεώργιος Κοσμάς και ο Σπύρος Χρήστου, (από τους μικρότερους της κατηγορίας), έδωσαν τους πρώτους αγώνες τους  σε ένα πανελλήνιο τουρνουά, όπου ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί  και  απέκτησαν  εμπειρίες  χρήσιμες για την συνέχεια της αθλητικής τους πορείας.
Στους Παμπαίδες: ο Χρήστος Ντασταμάνης κατέλαβε την 10η θέση, πετυχαίνοντας 6 νίκες και 2 ήττες, ο Γιάννης Κουντούρης  και ο Γεώργιος Λισγάρας  προχώρησαν από τους όμίλους  ως 2οι  στην φάση των νοκ-άουτ , έχοντας και οι δύο αθλητές  από 4 νίκες και 4 ήττες στο σύνολο των οκτώ  αγώνων που πραγματοποίησαν.   Ο Τηλέμαχος Χρήστου ως 3ος  του ομίλου, έδωσε αγώνες διαβάθμισης και πέτυχε 5 νίκες  και 3 ήττες. 
Στις Παγκορασίδες :  Η Ελεάνα Παπαδοπούλου κατέλαβε την 7η θέση ,πετυχαίνοντας συνολικά  6 νίκες και 2 ήττες.
Στους Παίδες : Δημήτρης Ζούμπας και Δημοσθένης Παπαδόπουλος με σταθερή ανοδική πορεία,(από τους μικρότερους), πέτυχαν 4 νίκες και ηττήθηκαν άλλες 4 φορές .
Στις Κορασίδες :  Η Δανάη Χριστοδούλου κατέλαβε την 16 η θέση . Στον όμιλο έχασε οριακά την 1η θέση από την αθλήτρια Φοίβη Πεχλιβανίδη  , αφού  ηττήθηκε  με 3-2  και η αθλήτρια του Άρη Βούλας , τελικά κατέκτησε  το χάλκινο μετάλλιο.
Στους Νέους Άνδρες:  ο Αθανάσιος  Θωμά εξαιρετικά ανταγωνιστικός, έδωσε    σπουδαίους αγώνες , δεν κατάφερε να μπει 8-άδα.

Στις   Νέες Γυναίκες: H Βασιλική Νούση κατέλαβε την 5η θέση πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου