Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Σάββατο  6-2-2016 στη Θεσσαλονίκη. ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους εξαιρετικούς αθλητές Γεώργιο ΑΚΡΙΒΗ, Γεώργιο ΑΝΘΗ, Δημήτρη ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ και στην εξαιρετική προπονήτρια κ. Ευτυχία ΠΕΡΡΗ.
Tις 2 από τις 4 ατομικές προκρίσεις από την περιφέρεια Θεσσαλονίκης,Δυτ.Μακεδονίας,Ηπείρου και Θεσσαλίας  κατέκτησαν οι Γιαννιώτες αθλητές ΑΚΡΙΒΗΣ Γ. ΚΑΙ ΑΝΘΗΣ Γ.  ανάμεσα σε 90 περίπου συμμετέχοντες και προκρίθηκαν για την τελική φάση των εφήβων ,στους 26 καλύτερους αθλητές της Ελλάδος στην κατηγορία τους, φυσικά εξασφάλισαν και την πρόκριση της ομάδας τους στη τελική φάση του ομαδικού, στις 12  καλύτερες ομάδες πανελλήνια.

 Αναλυτικά:
Νοκ-άουτ για πρόκριση :  ΑΚΡΙΒΗΣ Γ.  - ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Κ. (Ο.Ε.Έδεσσας)  =    3-0 
       ''     ''           ''            :  ΑΝΘΗΣ Γ.  -  ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ  (Εύοσμος Θεσ/νικης) = 3-0
Ο ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτρης πέρασε 1ος από τον όμιλο του ,ηττήθηκε στο 1ο νοκ-άουτ από τον ΤΣΕΝΤΕΚΙΔΗ (Εύοσμος Θεσ/νικης) με 1-3 και αποκλείσθηκε από την συνέχεια. Όμως συμμετέχει στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Της Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, αφού έχουν προκριθεί 2 αθλητές των Ιωαννίνων.
Κάτι που θα πρέπει να απομυθοποιηθεί με αφορμή την προκριματική φάση, ιδιαίτερα για τους αθλητές  και όχι μόνο, είναι το R/L. Φυσικά είναι χρήσιμο γιατί βάζει κάποια σειρά στους αγώνες, όμως πέραν αυτού  δεν πρέπει να το κυνηγούν με μανία αθλητές, γονείς, προπονητές. Αποδείχθηκε  στη προκριματική φάση ότι το 1ο φαβορί (Στεφανίδης) έχασε την πρόκριση από το 6ο φαβορί (Ακρίβης), επίσης και το 3ο φαβορί  (Ανανιάδης) έχασε την πρόκριση από 11ο φαβορί (Άνθης). Βέβαια έχει συμβεί και άλλες φορές και το συμπέρασμα είναι καλή προετοιμασία, προπόνηση και ψυχή την ώρα των μεγάλων αγώνων.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου