Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 12-3-17) ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

ΘΑΥΜΑΣΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΑΜΑ  ΣΤΗΝ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 12-3-17) ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.
Ο αθλητισμός μας κάνει καλύτερους, δέχεσαι ότι ο αντίπαλος σου έπαιξε πιο καλά και κέρδισε, του δίνεις το χέρι και τον συγχαίρεις. Θέλει ήθος και ευγένεια να το πράξεις χωρίς δυσφορία και η διαπίστωση είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές σ΄αυτό το όμορφο ,ποιοτικό πρωτάθλημα, έχουν και ήθος και ευγένεια.
Γι΄αυτό το λόγο, όλοι περνάμε καλά και  απολαμβάνουμε το ‘’ταξίδι’’. Η ομάδα των Ιωαννίνων εξακολούθησε τα σκαμπανεβάσματα της , ηττήθηκε οριακά με 5-4 από τους ‘’κροκόδειλους’’ Φλώρινας   και  με το ίδιο σκορ από τους Φ.Ε.Α.Πρέβεζας.  Όμως νίκησε με 5-2 τους Φ.Ε.Α Κέρκυρας.

Η ομάδα της Φλώρινας απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί όρθια στα δύσκολα, δίκαια κέρδισε τον κομβικό αγώνα με τα Γιάννενα,  και μάλιστα με ανατροπή , προφανώς  ήθελε  περισσότερο τη νίκη και το πέτυχε. Επίσης νίκησε  τη Κέρκυρα και σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρας από τα Γιάννινα προβάλλει ως φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου. Η Κοζάνη μια σταθερή αξία, νίκησε τους Φ.Ε.Α.Πρέβεζας με 5-2 , ηττήθηκε με 5-3 από τους Φ.Ε.Α Κέρκυρας. Η Κέρκυρα ανερχόμενη δύναμη με ασταθή όμως απόδοση νίκησε τους απροπόνητους Κοζάνης με 5-3 , ηττήθηκε με 5-2 από Φλώρινα και από Ιωάννινα.
Οι Φ.Ε.Α Πρέβεζας πέτυχαν τη 1η νίκη τους με 5-4 σε βάρος των Ιωαννίνων και οι προσπάθειες τους σιγά-σιγά ανταμείβονται. Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους Γιαννιώτες:
1.- ‘’ Κροκόδειλοι’’ Φλώρινας  -  Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων   =    5-4 
Αγωνίσθηκαν Κώστας Χρήστου ( 2 νίκες , 1 ήττα), Κώστας Βαβάτσικος ( 3 ήττες)  και Θεολόγος Καπετανίδης ( 2νίκες, 1 ήττα).
2.- Φ.Ε.Α.Πρέβεζας  - Φ.Ε.Α Ιωαννίνων    = 5-4
Αγωνίσθηκαν  Ανδρέας Τόλιας ( 2 ήττες, 1 νίκη), Νίκος Βραζιτούλης ( 2 ήττες, 1 νίκη) και Χρήστος Καρατζένης ( 2νίκες, 1 ήττα).
3.- Φ.Ε.Α Κέρκυρας – Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων  =  2-5
Αγωνίσθηκαν  Κώστας Χρήστου ( 3 νίκες), Ανδρέας Τόλιας ( 2 ήττες)  και Θεολόγος Καπετανίδης ( 2 νίκες).
Το πρωτάθλημά συνεχίζεται με την 6η και τελευταία αγωνιστική,  που θα διεξαχθεί στη Κόνιτσα την 9 Απριλίου 2017, οπότε θα διαμορφωθεί και η τελική βαθμολογία. Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι ενήλικες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο 2ο Βορείου Ελλάδος  ανοικτό τουρνουά Βετεράνων, Ανεξάρτητων, που θα διεξαχθεί στην Κόνιτσα το 2-ήμερο 29 και 30 Απριλίου 2017,   καθόσον θα συναντηθούν πολλοί αθλητές –τριες με εξαιρετικό επίπεδο συναγωνισμού , που θα χαρίσει σπουδαίους αγώνες και όμορφες στιγμές.-




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου