Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ , Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

  Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, η ανατολή του ηλίου συνέπεσε  με τη δύση της επίγειας ζωής του εξαιρετικού φίλου μας Νίκου Κωστόπουλου και μας γέμισε θλίψη.
Οι άνθρωποι του συλλόγου των Ιωαννίνων , εδώ και 3 χρόνια γνωρίσαμε από κοντά τον υπέροχο αυτό άνθρωπο, που είχε ένα καλό λόγο να πει πάντα  για όλους. 
Μια εμβληματική  προσωπικότητα,  που ακτινοβολούσε και με την αξιοζήλευτη εμπειρία που διέθετε, τον άκουγες με ιδιαίτερη πάντα προσοχή, προσπαθώντας να συγκρατήσεις αυτά που έλεγε, όχι μόνο για το πιγκ-πογκ, αλλά γενικά για τη ζωή. 
Μέλος  του συλλόγου μας, αρχές του 2014  επικοινωνώντας μαζί του, του ζήτησε να συμμετάσχει ως επικεφαλής σε camp , που προτίθενταν να οργανώσει ο σύλλογος των Ιωαννίνων για τους αθλητές του. Χάρηκε και δέχτηκε αμέσως, γιατί ήθελε να βοηθήσει και μάλιστα χωρίς  καμιά αμοιβή.
Ήταν θαυμάσιο, ένας καταξιωμένος προπονητής θα ήταν δίπλα μας.  Έτσι ξεκίνησε η φιλία μας και για δύο συνεχή χρόνια, για 7-8 ημέρες τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου το 2014 και 2015 ήρθε στα Ιωάννινα  και δούλεψε πολύ, πρόσφερε με πολλή αγάπη, καλόκαρδος, με το χαμόγελο και με την αρχοντιά, που τον διέκρινε.
Κάναμε ένα διάλειμμα το 2016 και είχαμε πει να συνεχίσουμε πάλι το 2017.  Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψεις τη προσωπικότητα του  Νίκου Κωστόπουλου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. αγαπητού μας  φίλου Νίκου. Ας είναι «αιωνία η μνήμη» , η δε ψυχή του ας αναπαύεται πλησίον του Παναγίου Θεού, τον Οποίο αγάπησε. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου