Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Σ Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ OPEN ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 25/26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
O  Γεώργιος Κοσμάς, (για 3η φορά φέτος, μαζί με  1 χάλκινο) και την 5η θέση ο Άγγελος Ντρούβας ,(έχοντας όμως κατακτήσει 1 χρυσό μετάλλιο και  1 χάλκινο από την αρχή της χρονιάς).
Από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας τους και οι δύο,  σε όλα τα πανελλήνια ανοικτά τουρνουά, έδειξαν  το υψηλό επίπεδο της τεχνικής τους κατάρτισης. 

Επίσης ο «μικρός» της παρέας Σπύρος Χρήστου (Β’ Δημοτικού) κατακτώντας την 7η θέση στη Φλώρινα, (πέτυχε 3 νίκες, 2 ήττες),έθεσε υποψηφιότητα πρωταγωνιστή για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:  
Ελένη Τσιώλα ,2η στον όμιλο της, ( 2νίκες, 1 ήττα), ηττήθηκε με 3-1 για τη 4-άδα, κατέκτησε την 5η θέση σε σύνολο  12 αθλητριών.
Βασιλική Γκογκάκη, 2η στον όμιλο της ,( 2 νίκες, 1ήττα), ηττήθηκε με 3-1 για τη 4-άδα, κατέκτησε την 6η θέση αντιμετωπίζοντας την συναθλήτρια της Ελένη.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:
Τηλέμαχος Χρήστου, 2ος στον όμιλο του με  2 νίκες, 1 ήττα , στη φάση των νοκ-άουτ πέτυχε 1 νίκη, 2 ήττες, κατέκτησε τελικά τη 13η θέση. 
Χρήστος Κοντοδήμας,  πέτυχε 2 νίκες , 4 ήττες στο σύνολο των αγώνων που έδωσε.
ΠΑΙΔΕΣ:  
Ανδρέας Παπαγεωργίου Συνολικά 2 νίκες , 4 ήττες ,
Γιάννης Κουντούρης, ( παρέμεινε 3ος στο όμιλο του),μαζί με τη φάση των νοκ-άουτ  πέτυχε 3 νίκες , 3 ήττες,
Χρήστος Ντασταμάνης, 2ος στον όμιλο του με 2 νίκες , 1 ήττα, στη φάση των νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού συνέχισε οριακά, πέτυχε άλλες 2 νίκες , 2 ήττες.
ΕΦΗΒΟΙ:  
Πέτρος Ακρίβης 2 νίκες , 4 ήττες στο όμιλο και στη φάση των νοκ-άουτ.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες για τον αγώνα που έδωσαν, τη προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και για το πάθος και τη αγάπη, που τους διακρίνει. Κάθε αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, γιατί το επίπεδο όλων των αθλητών –τριών είναι υψηλό
Έχει την ίδια αξία οποιαδήποτε θέση κατακτά ο κάθε αθλητής-τρια, γιατί μαθαίνει να αγωνίζεται, να δέχεται την ήττα και τη νίκη, να αντιλαμβάνεται αυτή την εναλλαγή , που έχει μόνο οφέλη για τη καλλιέργεια του χαρακτήρα και της προσωπικότητας.
Η ψυχή, το σώμα (η σωματική κούραση),  που καταθέτει  ο κάθε αθλητής στη προσπάθεια για τη καλυτέρευση του, η συμμετοχή του στη διαδικασία του αγώνα τον κάνουν νικητή. Στον αθλητισμό το αποτέλεσμα είναι δευτερεύον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου