Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20-5-2017.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ (1) ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
Η Ελεάνα Παπαδοπούλου πέτυχε τη πρόκριση για τη τελική φάση των παγκορασιδών. Είναι ανάμεσα  στις 26 καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας της.
Αντίθετα οι παμπαίδες Τηλέμαχος Χρήστου, Άλκης Χριστοδουλίδης, Μάριος Τσούκαλης, Χρήστος Κοντοδήμας και Δημήτρης Μαχαιράς, δεν πέτυχαν κάποια   πρόκριση, όμως αγωνίσθηκαν εξαιρετικά και η παρουσία τους κρίνεται  επιτυχημένη.
Η πρόκριση δεν αποτελεί κριτήριο επιτυχίας ή αποτυχίας. Η συνολική εμφάνιση  είναι αυτή που καθορίζει την επιτυχία και όταν μάλιστα διαμορφώνεται μέσα σε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα  ανάμεσα σε αθλητές, αλλά και γονείς, γίνεται κατανοητό ότι προχωράς σωστά και επιτυχημένα.  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια τους, αλλά και για την υπέροχη αγωνιστική συμπεριφορά που επιδεικνύουν.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί  η παρουσία του αθλητή του συλλόγου μας Γεωργίου Ακρίβη και σε αυτούς τους αγώνες. Με τη καθοδήγηση που έδινε στους μικρούς αθλητές στη διάρκεια των αγώνων, τους βοήθησε και συνέδραμε το έργο του προπονητή Θεολόγου Καπετανίδη.
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου