Τρίτη 30 Μαΐου 2017

TOP 9 , ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


Το Σάββατο 27/5 και ώρα 10.00   στην αίθουσα του συλλόγου μας, διεξήχθησαν οι αγώνες για το 1ο TOP 9 ,(θα ακολουθήσουν κι’ άλλα), με τη συμμετοχή των παρακάτω αθλητών του συλλόγου, που δήλωσαν συμμετοχή: Ανδρέας Παπαγεωργίου, Γεώργιος Ακρίβης, Γεώργιος Φίλης , Νικολέτα Κωσταρέλου, Δημοσθένης  Παπαδόπουλος, Πέτρος Ακρίβης, Αθανάσιος Θωμά, Χρήστος Κίτσος και Δημήτρης Ζούμπας.
Για 4 ώρες δόθηκαν  σπουδαίοι αγώνες και οι περισσότεροι κρίθηκαν στο 3-2. Όλοι οι συμμετέχοντες, αλλά και αρκετοί φίλοι του αθλήματος απόλαυσαν το όμορφο θέαμα. Παρών στους αγώνες και ο αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Κοσμάς , μαζί με τον ταμία κ. Συμεών Κοντοδήμα.
Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων ήταν πρωτότυπος , έτσι ώστε να υπάρχει ιδιαίτερος βαθμός δυσκολίας για να φτάσεις στις πρώτες θέσεις. Επίσης έγιναν και όλοι οι αγώνες διαβάθμισης. 
Αθλοθετήθηκαν μετάλλια και κύπελλο. Τα μετάλλια είχαν χειροποίητη κατασκευή, από τον φίλο του συλλόγου κ.  Δημήτρη Ανδριώτη και αποτελούν συλλεκτικά κομμάτια. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 
1ο TOP 9  ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ  2017
1η θέση ,Χρυσό μετάλλιο : Γεώργιος  Ακρίβης
2η θέση, Ασημένιο μετάλλιο: Αθανάσιος   Θωμά
3η θέση, Χάλκινο μετάλλιο: Χρήστος  Κίτσος       και     Πέτρος   Ακρίβης .
Συγχαρητήρια σε όλους και στους εννέα συμμετέχοντες ανεξάρτητα από τη θέση που κατέλαβαν, αφού από τη στιγμή, που θα αποφασίσεις να αγωνισθείς ήδη είσαι διεκδικητής της νίκης, άρα νικητής.
Όλοι οι αγώνες έχουν στόχο , την «Ιθάκη», αλλά όλοι θυμούνται το «ταξίδι». Όμορφες στιγμές χαρήκαμε , όπως και την απονομή, την οποία έκανε ο αθλητής του συλλόγου Αριστείδης Βραζιτούλης, ο οποίος δεν προπονείται φέτος , λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του στο διάβασμα (Γ’ λυκείου), αλλά βρέθηκε το Σάββατο στους αγώνες .
Όλοι με μια φωνή ζήτησαν την απονομή να τη κάνει ο Αριστείδης δείχνοντας την αναγνώριση στο συμπαίκτη τους σε ένα άξιο αθλητή με τις τόσες διακρίσεις. Εξαιρετικά ευχάριστες  στιγμές. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου