Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 23,24 ΚΑΙ 25/6/2017

Με τρεις(3) αθλητές του  ο Α.Σ. Φ.Ε.Α Ιωαννίνων συμμετείχε  στους ανωτέρω διεθνείς αγώνες και είχαν καλή αγωνιστική παρουσία, πλην όμως δεν κατάφεραν  να προχωρήσουν στα μετάλλια. Αναλυτικά:
Ο Γεώργιος Ακρίβης τη 2η ημέρα των αγώνων έφτασε 8-άδα στην ηλικιακή κατηγορία έως 35 ετών. Πέρασε τον όμιλο του ως 1ος και συνέχισε στους αγώνες νοκ-άουτ, γενικά η απόδοση του υπήρξε ικανοποιητική. 
Ο Αλέξανδρος Παναγιωτίδης τη 3η ημέρα  των αγώνων σε μια ενιαία  κατηγορία  χωρίς ηλικιακό περιορισμό και με χρηματικό έπαθλο ,(για τους 8 πρώτους), έφτασε 8-άδα, επίσης με ικανοποιητική απόδοση.  

Ο Πέτρος Ακρίβης  δεν πέρασε τους ομίλους και τις 2 ημέρες, έτσι  συνέχισε με τους αγώνες διαβάθμισης και κέρδισε εμπειρίες. Τ
η 1η ημέρα στο διπλό οι Ακρίβης Γεώργιος/Παναγιωτίδης ηττήθηκαν με 3-1 από το 1ο αγώνα και δεν προχώρησαν.
 Οι ανωτέρω αγώνες έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς Έλληνες , που δεν έχουν αγωνισθεί στο εξωτερικό να δώσουν αγώνες με αθλητές άλλων χωρών, γιατί υπήρχαν συμμετοχές από Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Fyrom και Πολωνία. 
Σημαντική βέβαια και η παρουσία σπουδαίων  Ελλήνων πρωταθλητών , όπως του Τσιόκα κ.α. Ένα αξιόλογο τουρνουά και μάλιστα σε μια απομακρυσμένη περιφερειακή περιοχή, η οποία  προβάλλεται έτσι με το καλύτερο τρόπο μέσα από τον αθλητισμό. Συγχαρητήρια στον Α.Σ. Σάρισες Φλώρινας για την όμορφη πρωτοβουλία, που έχει και διοργανώνει τέτοιες ωραίες εκδηλώσεις και πρωτοπορεί. Συγχαρητήρια γενικότερα στη ομάδα της Φλώρινας και για τις επιτυχίες της φέτος στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.
Με το τουρνουά αυτό  ο σύλλογος έκλεισε  την αγωνιστική του παρουσία και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου