Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΗ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ ΣΤΟ CAMP ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΗ  (πρωταθλήτρια  γυναικών Ελλάδος 2017) -  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ (προπονητής της γυναικείας πρωταθλήτριας  ομάδας στην Α1)  , ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΣΤΟ  CAMP  ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Την εβδομάδα  από Δευτέρα  26 -  Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 διεξήχθη στην αίθουσα του συλλόγου το camp μικρών ηλικιών, (μέχρι 12 ετών) , του προαγωνιστικού και αγωνιστικού  τμήματος του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  με τη παρουσία  δύο (2) σημαντικών αθλητικών προσωπικοτήτων  του αθλήματος μας. Ο σύλλογος των Ιωαννίνων πέτυχε  να είναι παρούσα στο camp η  οκτώ (8) φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος
  Χριστίνα Φίλη, (φέτος ήταν η 8η φορά),  2η στην Ευρώπη ως κορασίδα και για πολλά χρόνια  μέλος της Εθνικής ομάδας των Γυναικών.
Σημειωτέον ότι έχει ξεκινήσει και την ενασχόληση της με τη προπονητική στις ακαδημίες του Tαύρου. Επίσης ήταν παρών ο επιτυχημένος  προπονητής  Αλέξανδρος  Αρσενιάδης , ο οποίος  τα τελευταία τρία (3) χρόνια  μονοπωλεί  το πρωτάθλημα  στην Α1 Γυναικών  με την ομάδα του Ταύρου. Βέβαια και ό ίδιος υπήρξε στο παρελθόν με μετάλλια  στο ομαδικό παίδων και εφήβων.
Στο camp,( με προπονήσεις πρωϊ –απόγευμα), δόθηκε έμφαση στη τεχνική των μετακινήσεων και των κτυπημάτων. Οι  δύο προσκεκλημένοι  είναι Καθηγητές Φυσικής αγωγής  με μεγάλη εμπειρία,  δίδαξαν  στους  16 μικρούς αθλητές-τριες  γενικότερα  και όχι μόνο τεχνικές .
Έπαιξαν αρκετές ώρες με τους αθλητές-τριες, μίλησαν στα παιδιά , έλυσαν απορίες τους .  Και οι δύο είπαν ότι όλοι μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές , χωρίς να περιορισθεί το διάβασμα και η επίδοση στο σχολείο , αρκεί   ο αθλητής-τρια να  θέλει, να είναι διατεθειμένος  να κάνει το σωστό πρόγραμμα του , να το εφαρμόσει  και να μην χάνει χρόνο π.χ.  στην υπερβολική ενασχόληση με  το κομπιούτερ  ή σε κάτι άλλο .
Για τα παραπάνω,  καλύτερο παράδειγμα διαχείρισης χρόνου και ιεράρχησης , είναι  η Χριστίνα Φίλη , αφού από τη μικρή ακόμη ηλικία  , αλλά και μέχρι σήμερα ως μητέρα  διαχειρίζεται το χρόνο της εξαιρετικά με επιτυχία  και μάλιστα συνεχίζει να είναι πρωταθλήτρια.  
Επιτυχημένο και σε εξαιρετικό επίπεδο από όλες τις πλευρές το camp και η λήξη του σηματοδότησε την έναρξη των διακοπών για το καλοκαίρι κυρίως για τους αθλητές-τριες . Απαιτείται η ξεκούραση για να έχουμε την επαναφόρτιση  του  σώματος και της ψυχής. Καλό καλοκαίρι με υγεία . 

Υ.Γ.  Μια διαφορετική, πρωτότυπη  συνέντευξη  της Χριστίνας Φίλη και του Αλέξανδρου Αρσενιάδη   θα ανέβει  σε λίγες ημέρες  στην ιστοσελίδα μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου