Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 2018-19.


ΚΥΡΙΑΚΗ 2-12-2018 ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ  ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 2018-19. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Μετά από πολλά χρόνια έγιναν αγώνες στη Κέρκυρα. Το πιγκ-πογκ επανήλθε πανηγυρικά , γιατί κάποιοι άνθρωποι με το μεράκι και το πάθος τους προσπάθησαν και πέτυχαν.
Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στη παρέα των πέντε (5) φίλων , στο Σπύρο Κούστα, τον Χάρη Μερκουρόπουλο, τον Χάρη Δαλιέτο, τον Κώστα Τομαρά και τον Γιώργο Λιόλιο, που όλα αυτά τα χρόνια είναι παρόντες σε κάθε αθλητική εκδήλωση, δείχνοντας την αγάπη τους για το άθλημα μας.  
Πριν 5 χρόνια ξεκίνησαν και εμφανίστηκαν στα Γιάννενα για μια 1η αγωνιστική συνάντηση και επαφή, στη συνέχεια συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ και  τη Κυριακή, μας ανακοίνωσαν  ότι από του χρόνου θα δηλώσουν συμμετοχή πλέον στο πρωτάθλημα της ΕΦΟΕπΑ. Θα συνεχίσουν φυσικά και στη ΠΟΦΕΠΑ με άλλη σύνθεση παικτών.
Η ομάδα των βετεράνων-ανεξάρτητων Ιωαννίνων έδωσε με χαρά το παρών στη 1η  αγωνιστική,  τίμησε αυτούς τους ανθρώπους και συνέβαλε στην όμορφη διοργάνωση των πρώτων αγώνων. Επίσης η ομάδα της Κόνιτσας και της Λευκάδας συμπλήρωσαν τον όμιλο των 4 ομάδων.
Οι Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  αντιμετώπισαν  πρώτα  τη Λευκάδα και πέτυχαν νίκη με 5-3. Στη συνέχεια δόθηκε δυνατή ‘’μάχη’’ με τη Κέρκυρα , όπου τελικά ηττήθηκε η ομάδα των Ιωαννίνων με το οριακό  5-4. Στο 3ο αγώνα με τη Κόνιτσα ο αγώνας έληξε εύκολα με 5-1 υπέρ των  Ιωαννίνων. Στους ανωτέρω αγώνες αγωνίσθηκαν οι Κώστας Χρήστου, Ανδρέας Τόλιας. Βασίλειος Σιχλιμίρης και Θεολόγος Καπετανίδης.
Δυνατός αγώνας επίσης δόθηκε μεταξύ Λευκάδας και Κέρκυρας, ο οποίος έληξε με νίκη 5-4 υπέρ της Κέρκυρας.
Χαρακτηριστικό των αγώνων  το ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’, η ευγένεια μεταξύ όλων των αθλητών, ο σεβασμός του αντιπάλου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όχι υποκριτικά,  αλλά με ειλικρίνεια.
Επίσης  αρκετοί φίλοι του αθλήματος , μικροί και μεγάλοι πέρασαν από τη ‘’ζεστή’’ αίθουσα των αγώνων , η οποία φτιάχτηκε κι αυτή από το μεράκι.  
Τέλος υπήρξε και «υλική απολαβή» των συμμετεχόντων αθλητών, μια σακούλα  έκπληξη δόθηκε σε όλους τους φιλοξενούμενους αθλητές με τοπικά προϊόντα του νησιού , μια όμορφη χειρονομία από τη γηπεδούχο ομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου