Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 22-12-2018) ΑΝΔΡΩΝ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ , 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 22-12-2018) ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΤΟΠΙΚΟΥ  ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ, 2 ΝΙΚΕΣ , 1 ΗΤΤΑ  ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ.
2η οριακή ήττα με 2-4 στο πρωτάθλημα του Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων, από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Πολύγυρο.
Οι βετεράνοι παίκτες του Πολύγυρου με πολύ δυσκολία έφτασαν στη νίκη απέναντι στη νεανική ομάδα των Ιωαννίνων. «Ανοικτοί λογαριασμοί»  όμως έμειναν για το 2ο γύρο.
Τρεις (3) αγώνες περιελάμβανε  η αγωνιστική. Στο 2ο αγώνα με τον Ατρόμητο Αβάντα ( Αλεξ/πολη ), η ομάδα των Ιωαννίνων κατέκτησε εύκολα τη νίκη με 4-1 και με αυτό τον αγώνα ολοκληρώθηκε ο Α΄γύρος.
Στο 3ο αγώνα ,(έναρξη Β΄  γύρου) ,με τον Ναύαρχο Βότση (Θεσ/νίκη) πέτυχε δύσκολα  τη νίκη με 4-3. Στο παιγνίδι αυτό ο  Γιώργος Κοσμάς,(Ε΄Δημοτικού), από τους μικρότερους αθλητές που έχουν αγωνισθεί στο πρωτάθλημα αυτό,  πραγματοποίησε τη 1η εμφάνιση του σε διασυλλογικό πρωτάθλημα, και κρίθηκε  επιτυχημένη, αφού πέτυχε  1 νίκη με 3-1 και 1 ήττα με 2-3  σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του.
Σχεδόν με διαφορετικές συνθέσεις εμφανίζεται η Γιαννιώτικη ομάδα σε κάθε αγώνα, θέλοντας να δώσει συμμετοχή σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες. Ταυτόχρονα όμως να πετύχει και τα επιθυμητά αποτελέσματα , που θα την φέρουν στη επιτυχία του στόχου που έχει θέσει.
Στους 3 αγώνες αγωνίσθηκαν οι αθλητές Αλεσσάντρο Φέλτσερ, Αθανάσιος Θωμά , Άγγελος Μιχαηλίδης , Ανδρέας Παπαγεωργίου και Γεώργιος Κοσμάς.

Χρόνια Πολλά με υγεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου