Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.


Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ ΦΕΛΤΣΕΡ ΠΗΡΕ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.
Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στη προκριματική φάση Ανδρών με 99 συμμετοχές, ο αθλητής του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων πραγματοποιώντας και πάλι θαυμάσιες εμφανίσεις, αρχικά πήρε  την πρωτιά στο όμιλο του με 3 νίκες.
Στη φάση των νοκ-άουτ  πέτυχε άλλες 3 νίκες, απέκλεισε πρώτα  το Νο 11 των αγώνων , τον αθλητή Καρυπίδη Ανδρέα (Αίας Ευόσμου)με 3-0,  στη συνέχεια  το Νο 1 των αγώνων, τον αθλητή Αλαρούπι Εμμανουήλ (Α.Σ.Ε.Α Καβάλας) με 3-1 και στο τελικό για το εισιτήριο στη τελική φάση, αλλά και για  την  καλύτερη 4-άδα της Θεσσαλίας ,Μακεδονίας  και Ηπείρου Ανδρών το Νο 5 των αγώνων αθλητή  Τσόκανο  Ελευθέριο (Απόλλωνα Καλαμαριάς) με 3-1.
Ο  Α.Σ Φ.Ε.Α Ιωαννίνων, εκπροσωπήθηκε στις γυναίκες από την αθλήτρια Νικολέττα-Χριστίνα Κωσταρέλου, η οποία δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά στον όμιλο της και παρέμεινε εκτός της φάσης των νοκ-άουτ. 
Η τελική φάση των Ανδρών συγκεντρώνει κάθε χρόνο (φέτος στα Χανιά)  τους 38 καλύτερους Έλληνες αθλητές και αποτελεί για το κάθε αθλητή  μεγάλη επιθυμία  να βρίσκεται  εκεί, αφού είναι η κορυφαία διοργάνωση, πόσο μάλλον  για ένα 15-χρονο αθλητή , που ταυτόχρονα αποτελεί και μια μεγάλη εμπειρία.
Συγχαρητήρια και στους 2 αθλητές των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου