Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΦΛΩΡΙΝΑ 3/4/5 ΜΑΊΌΥ 2019 ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ

 ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑ 3/4/5 ΜΑΊΌΥ 2019. ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ. ΣΤΗΝ 6-ΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΣΤΗ 3Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΥ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ.

Στο ομαδικό αγώνισμα, τη Παρασκευή 3/5 αρχικά σε όμιλο των (4) η ομάδα των Ιωαννίνων πέτυχε 2 νίκες με Φιλία Ορεστιάδας 3-1 , Εθνικό Αλεξ/πολης 3-0 και 1 ήττα με 1-3 από το Φάρο Αλεξ/πολης με αποτέλεσμα να καταλάβει τη 2η θέση του ομίλου και να προκριθεί στην 6-άδα.

Στο καθοριστικό νοκ-άουτ αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου για την 4-άδα ηττήθηκε με 2-3. Στο 5ο αγώνα (το διπλό) έληξε με το οριακό 2-3. Υπερήφανοι για τους  Χρήστο Ντασταμάνη ,Γιάννη Κουντούρη και  Αλεσσάντρο Φέλτσερ , που αγωνίσθηκαν με πάθος και έδωσαν ωραίους αγώνες.
 Αναπόφευκτα όσο ισάξιες  και αν είναι οι ομάδες ,όσο ισάξιοι  οι αθλητές , κάποιος πρέπει να βγαίνει νικητής. Έτσι λοιπόν Η ΝΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η  ΗΤΤΑ  ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ -Η- ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Συγχαρητήρια  σε όλους τους συμμετέχοντες γιατί αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού. 
Στο απλό αγώνισμα ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ  πέρασε από όμιλο και νοκ-άουτ (5 αγώνες) χωρίς ήττα και έφτασε στα ημιτελικά .όπου εκεί γνώρισε τη 1η ήττα με 1-3 από τον Γιαννούτσο (Γ.Α.Ο.Πειραιά) και παρέμεινε στη 3η θέση, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο που είναι μια μεγάλη επιτυχία.
Ο Χρήστος Ντασταμάνης  στον όμιλο είχε 3 ήττες και αποκλείσθηκε από τα νοκ-άουτ.
Στο Διπλό αγώνισμα οι Αλεσσάντρο Φέλτσερ και Μαδέσης (Α.Ο.Ταύρου) κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Ενώ οι Χρήστος Ντασταμάνης και Μαρασλής (Εθνικός Αλεξ/πολης) ηττήθηκαν με 2-3  στο 1ο αγώνα και δεν συνέχισαν στην επόμενη φάση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου