Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΚΟΝΙΤΣΑ 4 ΚΑΙ 5 ΜΑΪΟΥ 2019 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.


Ήταν όλοι εκεί εκτός από την  Πρέβεζα , που γενικά δυσκολεύτηκε όλη τη χρονιά να κατεβαίνει στις αγωνιστικές, τα κατάφερνε  μέχρι τώρα, όμως στη τελευταία αγωνιστική δεν εμφανίσθηκε να αγωνισθεί.  

Στη κορυφή του πρωταθλήματος και πάλι – ποια άλλη  - η ομάδα της Φλώρινας.  Με τη γνωστή σύνθεση των τελευταίων ετών οι «Φλωρινιώτες» πρόσθεσαν και το φετινό κύπελλο του πρωταθλήματος 2018-19 στη συλλογή τους , κερδίζοντας στο τελευταίο αγώνα για 2η φορά τη Κέρκυρα με 5-2 .
Συγχαρητήρια όχι μόνο για τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά γιατί άλλη ομάδα δεν έχει πάρει πρωτάθλημα, ούτε κύπελλο  από την ίδρυση της διοργάνωσης. Πάμε για παγκόσμιο ρεκόρ.
Δεύτερη (2η)  κατετάγη η ομάδα της Κέρκυρας  η οποία έχει φθάσει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, οι 2 της Κοζάνης , της Κόνιτσας , της Λευκάδος και των Ιωαννίνων τα κατάφεραν περίφημα, απόλαυσαν το «ταξίδι» που λέει και ο ποιητής  , γιατί σημασία δεν έχουν η νίκη και τα κύπελλα , αλλά η συμμετοχή στους αγώνες και η πορεία μας γενικότερα. Πολλές φορές ,δυστυχώς δεν γίνεται αυτό κατανοητό και έτσι έχουμε ένα συνεχές κυνηγητό της κορυφής, γίνεται εμμονή, που δημιουργεί εκτροπή από το στόχο του ευ αγωνίζεσθαι.
Στη συγκεκριμένη αγωνιστική για τη Γιαννιώτικη ομάδα έπαιξαν οι Χρήστος Καρατζένης, Νίκος Βραζιτούλης και Δημήτρης Κλάδος. Αγωνίσθηκαν με Φλώρινα ήττα 0-5 και με Κόνιτσα ήττα 2-5 .
Με εξαίρετους οικοδεσπότες όλοι πέρασαν ευχάριστα και οικογενειακά. Η Κόνιτσα πάντα ξέρει να φιλοξενεί με αγάπη προς όλους.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου