Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ


Αναμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς στη κατηγορία παίδων υπήρξε ο Γιαννιώτης Αλεσσάντρο Φέλτσερ .
Με το πάθος του για τη νίκη σε κάθε αγώνα , με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, αλλά το σημαντικότερο με το εξαιρετικό τρόπο παιγνιδιού που έχει πρόσφερε όμορφο και συναρπαστικό θέαμα. 

Διακρίθηκε επίσης στη Χίο το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαϊου 2019 με τη 2η θέση που κατέλαβε  στη κατηγορία Παίδων,  στους τελικούς αγώνες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων .
Ο Γιαννιώτης αθλητής με επιμονή και υπομονή , με πολύ πάθος και πείσμα έφερε το ανωτέρω αποτέλεσμα , αλλά και τη 3η θέση επίσης στο ατομικό αγώνισμα  στη τελική ηλικιακή φάση της Φλώρινας.
Η καταγωγή της μητέρας του είναι από τα Ιωάννινα και αυτό  ήταν που τον οδήγησε να έρθει στην Ελλάδα από τη Γερμανία (η καταγωγή του πατέρα του). Από τη μικρότερη ακόμη ηλικία , εδώ και 5 χρόνια , στη Ε΄Δημοτικού, ερχόμενος τα καλοκαίρια στα Ιωάννινα για διακοπές, ήρθε κοντά στο σύλλογο των Ιωαννίνων.
Επόμενο ήταν η 1η του ομάδα στην Ελλάδα να είναι ο Α.Σ. Φ.Ε.Α Ιωαννίνων, βοήθησε σημαντικά μαζί με όλα τα άλλα παιδιά του συλλόγου να ανέβει η ομάδα στη Β΄Εθνική  Βορ. Ελλάδος.
Δούλεψε επίμονα όλη τη χρονιά, δίνοντας βάση στην προπόνηση , γιατί η προπόνηση παίζει ρόλο στην εξέλιξη του κάθε αθλητή του κάθε αθλήματος, έχοντας κοντά τη μητέρα του σε κάθε βήμα , αλλά και με κάθε ευκαιρία τον πατέρα του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στη Γερμανία.
Η αγάπη του για την Ελλάδα του έδωσε το κίνητρο να έρθει και να αγωνισθεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα, να παλέψει σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον.
Πιστεύουμε ότι το «ταξίδι» υπήρξε όμορφο και συναρπαστικό.
Καλή επιτυχία και στη συνέχεια της προσπάθειας του.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου