Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

1Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ 2-2-2020


Επιτυχημένο το εγχείρημα της διοργάνωσης των διπλών αγώνων για τη περιφέρεια της Δυτ. Μακεδονίας- Ηπείρου και Ιονίων Νήσων  τη Κυριακή 2/2/20 από τους λάτρεις του πιγκ-πογκ της Κοζάνης με πρωτεργάτη τον Γεώργιο Πανουκίδη.

Δέκα οκτώ (18) αθλητές συγκεντρώθηκαν για τους αγώνες, σύνολο εννέα (9) διπλά. Δημιουργήθηκαν τρεις (3) όμιλοι  και στη συνέχεια δόθηκαν οι νοκ-άουτ αγώνες.
Οι μόνοι εκπρόσωποι των Ιωαννίνων Βασίλειος Σιχλιμοίρης και Θεολόγος Καπετανίδης  τα πήγανε περίφημα,  έφτασαν στο τελικό δύσκολα μεν , αλλά ήταν εκεί,  αφού στον ημιτελικό νίκησαν οριακά 3-2 , ανατρέποντας το 2-0 εις βάρος τους, τους  εξαιρετικούς Χατζηκυριακίδη και Κουκουφίκα από το Άργος Ορεστικό, οι οποίοι στη συνέχεια έχασαν και το χάλκινο μετάλλιο, αφού ηττήθηκαν στο μικρό τελικό από τους Κοζανίτες  Πανουκίδη και Σκαρκαλά πάλι με 3-2, ενώ ήταν μπροστά 2-1.
Στο τελικό βρέθηκαν οι Γιαννιώτες απέναντι στους Σκλιά και Καρακασίδη από την Φλώρινα και σε ένα επίσης όμορφο παιγνίδι νικητές αναδείχθηκαν οι Φλωρινιώτες με 3-1 , αφού πραγματοποίησαν λιγότερα λάθη, έδειξαν σταθερότητα στην απόδοση τους , αλλά το σημαντικότερο είχαν περισσότερο πάθος για την νίκη, παράμετρος σημαντική για την εξέλιξη ενός παιγνιδιού, που πολλές φορές δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν , όμως αποτελεί  καθοριστικό παράγοντα στην οριακή εξέλιξη ενός αγώνα.
Φυσικά ήταν καλύτεροι και κέρδισαν άξια , συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες και ελπίζουμε αυτή η συνάντηση των διπλών να καθιερωθεί κάθε χρόνο με περισσότερες συμμετοχές , ώστε  να υπάρχει μια ακόμη ευκαιρία για αθλητική επικοινωνία και όμορφες αθλητικές στιγμές.
Ευχαριστούμε για την όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα που βρήκαμε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου