Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗΝ 8/2/2020


Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 ο σύλλογος μας πραγματοποίησε τη κοπή βασιλόπιτας , από τις πιο επιτυχημένες  εκδηλώσεις των τελευταίων χρόνων, αφού ήταν διάχυτη  η καλή διάθεση όλων των παρευρισκομένων , οι οποίοι  απόλαυσαν  το καφέ ή το ποτό τους στον εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο του καφέ Αλάνα πάρκ, που βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα του συλλόγου. 

Το χαμόγελο, ο εποικοδομητικός σχολιασμός των ανακοινώσεων και των βραβεύσεων, που ακολούθησαν και οι ωραίες παρέες ήταν το χαρακτηριστικό της εκδήλωσης.
Πάνω από εκατόν είκοσι άτομα, αθλητές-τριες , γονείς, συγγενείς , φίλοι ,σύσσωμο το Δ.Σ, αλλά και δύο πρώην πρόεδροι του συλλόγου ο κ. Νίκος Βραζιτούλης και ο κ. Απόστολος Θωμά ήταν εκεί δείχνοντας όλοι την αγάπη τους. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Πατέρα  Βασίλειο από την ενορία της Αγίας Μαρίνας να ευλογεί τις δύο βασιλόπιτες, έχοντας δίπλα του τον πρωτοψάλτη κ. Παύλο Χριστοδουλίδη , πατέρα του αθλητή μας Άλκιβιάδη.  Οι βασιλόπιτες ,ως είθισται είναι πάντα δύο, η 1η με 2 «φλουριά» για τους αθλητές-τριες και η 2η  για όλους τους άλλους  παρευρισκομένους με ένα «φλουρί».
Μετά τις ευχές τους Πατρός Βασιλείου , το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του συλλόγου μας ο κ. Νίκος Μανούσης , ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του η νέα  χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία  και  πρόοδο.  
Επίσης καλωσόρισε τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Βασίλειο Γοργόλη, τον πρόεδρο του Π.Ε.Α.Κ.Ι κ. Παντελή Κολόκα και την έφορο του Π.Ε.Α.Κ.Ι κ. Κασιούμη Αλεξάνδρα, που έδωσαν το παρών και τίμησαν την εκδήλωση του συλλόγου.
Στη συνέχεια και μέχρι να μοιρασθεί η  βασιλόπιτα,  ανακοινώθηκαν οι παρακάτω πέντε βραβεύσεις των αθλητών. Αναλυτικά :
Αρχικά βραβεύθηκαν οι αθλητές Φίλιππος –Κων/νος Μανούσης και Γεώργιος Κοσμάς, γιατί στη κατηγορία παμπαίδων και στο ομαδικό αγώνισμα κατέλαβαν την αγωνιστική περίοδο, που μας πέρασε την 3η Πανελλήνια νίκη. 
Τις αναμνηστικές πλακέτες απένειμαν στους 2 αθλητές  ο κ. Βασίλειος Γοργόλης Αντιπεριφερειάρχης  αθλητισμού και ο κ. Παντελής Κολόκας Πρόεδρος του αθλητικού κέντρου  των Ιωαννίνων της  Γ.Γ.Α.
Στη συνέχεια τιμήθηκαν οι παρακάτω αθλητές για την συνεχή παρουσία και προσφορά τους στο  Γιαννιώτικο σύλλογο, γιατί – να το πούμε για μια άλλη φορά  -  η συμμετοχή στη προσπάθεια, έχει την ίδια αξία με την απόκτηση οποιουδήποτε χρώματος  μεταλλίου.
Ο Ανδρέας Παπαγεωργίου  για την προσφορά και την αγάπη του προς το σύλλογο. Μαθητής Β΄Λυκείου,  αγωνίζεται στο σύλλογο  από την Ε΄ Δημοτικού χωρίς καμιά διακοπή μέχρι σήμερα. Ένας αθλητής πρότυπο και με συνέπεια, ο οποίος συμμετέχει στην ομάδα των Ανδρών, που αγωνίζεται στη  Β΄Εθνική. 
Ο Άγγελος Μιχαηλίδης φοιτητής στο Φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από τη Καβάλα, ήρθε εδώ και 2 χρόνια και παραδειγματίζει με την συμπεριφορά του, δείχνοντας την ευγένεια της ψυχής του, επίσης με την ομάδα των Ανδρών στη Β΄΄ Εθνική. Στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε  για τη βράβευση του, και για την στήριξη, εμπιστοσύνη  που του έχουν δείξει οι άνθρωποι του συλλόγου.  
Ο Αθανάσιος θωμά , από την Δ΄Δημοτικού στο σύλλογο μέχρι σήμερα, φοιτητής στο 5ο έτος της Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ένας αθλητής, επίσης πρότυπο για όλους  μικρούς και μεγάλους, με ωριμότητα και σεβασμό στους δασκάλους του. Αυτό μάλιστα ανέφερε και στο σύντομο λόγο του μετά την βράβευση του , απευθυνόμενος στους συναθλητές του , ότι τα δύο στοιχεία επιτυχίας και προόδου ανεξάρτητα από τη κατάκτηση μεταλλίου ή όχι, είναι η δουλειά στη προπόνηση  και ο σεβασμός στον προπονητή.
Τις τρεις ανωτέρω απονομές έκαναν οι 2 πρώην πρόεδροι  κ. Νίκος βραζιτούλης και κ.  Απόστολος θωμά με τον νυν πρόεδρο κ. Μανούση Νίκο.
Η  ανακοίνωση του κ. Παντελή Κολόκα , ότι στο νέο προπονητικό κέντρο, που πρόκειται να κατασκευασθεί , στη περιοχή Σεισμόπληκτα , θα δοθεί χώρος στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης,  χαροποίησε ιδιαίτερα όλους τους παρευρισκομένους φίλους του αθλήματος. 
Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γοργόλης Βασίλειος, επαίνεσε τον σύλλογο για τις επιτυχίες του  και την εξαιρετική δουλειά  που κάνει, αλλά και για τις διοργανώσεις που φέρνει στη πόλη των Ιωαννίνων.
Τα «φλουριά»   από τις βασιλόπιτες , κέρδισαν ο αθλητής Δημήτρης Θεοδώρου , ένας από τους περυσινούς τυχερούς και ο αθλητής Ορέστης- Δημήτρης  Μαντζαβίνης , από τους νέους ανερχόμενους αθλητές. Από τη 2η βασιλόπιτα τυχερός ήταν ο φίλος του συλλόγου Χρήστος Καράκογλου.
Η εκδήλωση τελείωσε μετά την 22.00 ώρα, με δυσκολία καθόσον οι συζητήσεις ήταν σε εξέλιξη. 
Καλή χρονιά και του χρόνου  με υγεία.-   













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου