Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-2-2020


 Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α Ιωαννίνων έφτασε στο τέλος της φετινής του αγωνιστικής διαδρομής στη  Β΄Εθνική με ψηλά το κεφάλι, αν και τερμάτισε προτελευταίος στο πρωτάθλημα.
Από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο Α΄Τοπικό Βορείου Ελλάδος.
Τίμησε με τη συμμετοχή του μέχρι τη τελευταία αγωνιστική,  το πρωτάθλημα και απέδειξε στη πράξη « ότι η συμμετοχή στους αγώνες έχει αξία», αγωνίσθηκε  με πάθος σε κάθε αγώνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές  Άγγελο Μιχαηλίδη, Ανδρέα Παπαγεωργίου, Χρήστο Κοντοδήμα, Γεώργιο Κοσμά, Φίλιππο- Κων/νο Μανούση και Γρηγόρη Φιλίππου, που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα.
Αξίζει όμως, ιδιαίτερα,  ένα ευχαριστώ ο Γρηγόρης, ο βετεράνος αθλητής, που μετά από αρκετά χρόνια επανήλθε με επιτυχία και  στάθηκε δίπλα στον κ. Georgi  Daskalov και τον βοήθησε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.
Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη οι Γιαννιώτες αγωνίστηκαν αρχικά  απέναντι στη Καβάλα και ηττήθηκαν με 0-4 , στη συνέχεια  από  τον Α.Ο Πολυγύρου ηττήθηκαν με 1-4. 
Με τους Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων και στους 2 αγώνες έπαιξαν οι Μιχαηλίδης, Κοντοδήμας , Κοσμάς και Φιλίππου.
Πρωταθλήτριες  αναδείχθηκαν οι ομάδες του Φάρου Αλεξ/πολης και της Καβάλας, για τις οποίες ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ της ανόδου ,να τα καταφέρουν,  έτσι  ώστε να συμμετέχουν στην Α2 Εθνική κατηγορία , όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες από την Βόρειο Ελλάδα.      
Οι φωτογραφίες είναι από Θεσσαλονίκη, η 1η πριν την έναρξη των αγώνων και η 2η με τους μικρούς σε ηλικία Χρήστο και Γεώργιο να ετοιμάζονται να κάνουν μια βόλτα με το πατίνι μετά το πέρας των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου