Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

1ο Τουρνουά Πιγκ-Πογκ Βορείου Ελλάδος 2010-2011



Κυρίαρχη πλέον η ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης των Ιωαννίνων στην Βορ.Ελλάδα στην κατηγορία Παμπαίδων. Ο ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Αριστείδης κατέκτησε την 1η θέση και πήρε το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στους Παμπαίδες
( σε σύνολο συμμετοχών που έφτασαν τους 35 αθλητές ) ,στο 1ο τουρνουά Βορ.Ελλάδος για την φετεινή αθλητική χρονιά που έγινε στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13/11 με συνολική συμμετοχή αθλητών τους 120 σ’ όλες τις κατηγορίες. Στην ίδια κατηγορία ο ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος κατέλαβε την 5η θέση (έχασε την 3η θέση οριακά με 3-2 από τον αντίπαλο του) , ο ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ Αλέξανδρος την 12η θέση (πρώτη συμμετοχή του σ ΄ αγώνες ) και ο ΑΚΡΙΒΗΣ Πέτρος (Δ’ Δημοτικού ) την 23η θέση .
Στην κατηγορία Παίδων (σε σύνολο συμμετοχών που έφτασαν τους 44 αθλητές ) οι αθλητές της ομάδας των Ιωαννίνων κατέλαβαν τις εξής θέσεις. Ο ΖΩΝΙΟΣ Πάρις την 12η θέση , ο ΑΚΡΙΒΗΣ Γεώργιος την 16η θέση ,ο ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Φερδινάνδος την 20η θέση , ο ΤΖΙΜΑΣ Ευάγγελος την 23η θέση , ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης την 24η θέση ,ο ΤΖΙΜΑΣ Μάρκος την 25η θέση και ο ΡΩΜΑΝΕΛΗΣ Ιωάννης την 32η θέση.
Επίσης διεξήχθησαν και αγώνες Κορασίδων-Παγκορασίδων πλην όμως δεν είχε συμμετοχή η ομάδα μας .
Η εμφάνιση των αθλητών μας υπήρξε πολύ καλή και ενθαρρυντική. Στο 5ο χρόνο δραστηριοποίησης του συλλόγου η ομάδα των Ιωαννίνων κατόρθωσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πλέον στους Παμπαίδες και στους Παίδες ,δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου