Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Πανελλήνια τελική φάση Παίδων


ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 16-άδα των Παίδων  ο ΖΩΝΙΟΣ Πάρις .
.- Στην καλύτερη 16-άδα των Παίδων ,στο ατομικό αγώνισμα  βρέθηκε ο αθλητής μας ΖΩΝΙΟΣ Πάρις  στην Πανελλήνια τελική φάση των Παίδων του 2011 , που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  το τριήμερο 29,30/4  και 1/5 .
Οι αγώνες διεξήχθησαν  αρχικά σ’ ομίλους των τεσσάρων (4) αθλητών . Ο αθλητής των Ιωαννίνων κέρδισε και τους τρεις αντιπάλους στον όμιλο. Συγκεκριμένα  τον ΚΕΛΑΠΟΣΤΟΛΟΥ της Ορεστιάδας με 3-0 ,τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ της Γαλήνης Αθηνών με 3-0 και τον ΤΣΙΑΛΤΣΟΥΔΗ  της Βέροιας  με 3-1 .Βγήκε 1ος στον όμιλο του και πέρασε στους 16 καλύτερους αθλητές πανελλήνια.
Στην συνέχεια οι αγώνες ήταν νοκ-αουτ και η κλήρωση έφερε τον αθλητή μας  αντιμέτωπο με τον υποψήφιο για το κύπελλο ΑΓΓΕΛΑΚΗ (που τελικά το κατέκτησε) του Α.Σ. Πρόοδος Βουτσά . Ο ΖΩΝΙΟΣ Πάρις  έχασε με 3-0  αφήνοντας όμως  υποσχέσεις για καλύτερα αποτελέσματα   στο άμεσο μέλλον .Σε κάθε άλλη περίπτωση της κλήρωσης  θα είχε καλύτερη πορεία .
.- Επίσης η ομάδα των Ιωαννίνων έλαβε μέρος και στο ομαδικό αγώνισμα. Είχε προκριθεί στις  16 καλύτερες ομάδες  για την τελική φάση .
Η ομάδα έπαιξε με τους ΑΚΡΙΒΗ Γεώργιο, ΖΩΝΙΟ Πάρι και ΘΩΜΑ Αθανάσιο. Οι 16 ομάδες χωρίστηκαν  σε τέσσερεις  (4) ομίλους  των τεσσάρων  ομάδων . Η ομάδα μας κληρώθηκε με Α.Ο.Καρέα , Α.Ο Ελληνικού  και τον Α.Σ Πρόοδος Βουτσά.Έχασε με 3-1 ,3-2 και 3-1  αντίστοιχα από τις ανωτέρω ομάδες . Η απόδοση της ομάδας ενθαρρυντική  και αξιόλογη .
.- Σ’ όλους τους αγώνες ήταν κοντά στους αθλητές ο προπονητής του συλλόγου  ΦΙΛΙΠΠΟΥ Γρηγόριος  ο οποίος και  τους καθοδηγούσε .









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου