Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Κύπελλο βετεράνων περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας –Ηπείρου


Για το κύπελλο βετεράνων  περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας –Ηπείρου  οι βετεράνοι  του πιγκ-πογκ της πόλης μας  μετέβησαν  το  Σάββατο 19/11 στην πόλη της Κοζάνης .Η ομάδα των Ιωαννίνων κατόρθωσε να φτάσει στον τελικό ,εκεί όμως ηττήθηκε από την ομάδα της Φλώρινας  με 4-1 .
Στην Κοζάνη συγκεντρώθηκαν οι λάτρεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ,συνολικά συμμετείχαν  έξι (6) ομάδες και οι είκοσι τέσσερεις (24)  αθλητές έδωσαν το καλύτερο  δυνατό για να κερδίσει η ομάδα τους. Συγκροτήθηκαν δύο (2) όμιλοι των τριών ομάδων . Η ομάδα των Ιωαννίνων  κερδίζοντας τους αντιπάλους της στον όμιλο με 4-2 και 4-3  έφτασε στον τελικό. Όμως ηττήθηκε στο τελικό και έχασε το κύπελλο και την δυνατότητα να περάσει στην τελική φάση.  Με την ομάδα των Ιωαννίνων έπαιξαν οι ΤΟΛΙΑΣ Ανδρέας , ΣΙΧΛΙΜΙΡΗΣ Βασίλειος , ΚΑΡΑΤΖΕΝΗΣ Χρήστος , ΚΛΑΔΟΣ  Δημήτριος και ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ Θεολόγος .Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν –από όλες  τις ομάδες- έπαιξαν  θαυμάσιο πιγκ-πογκ  ,έγιναν καταπληκτικές  φάσεις ,άφθονο χειροκρότημα  και το σημαντικότερο υπήρχε πολύ κέφι καλή διάθεση  από όλους  και  με την ευγενή άμιλλα  σε υψηλό επίπεδο . Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ,μέλη  του συλλόγου της Κοζάνης για μια ακόμη φορά απέδειξαν  το μεράκι τους την αγάπη τους  για το άθλημα αλλά και για τους συναθλητές τους ,για τους φίλους τους ,για τον συνάνθρωπο τους ,εκπληκτικοί  ,αξίζουν τα θερμά  συγχαρητήρια μας . Πρέπει να σημειώσουμε εδώ την παρουσία του Προέδρου της ΠΟ.ΦΕ.ΠΑ Κου. ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗ Σταύρου που τίμησε με την παρουσία του την περιφερειακή αυτή εκδήλωση του κυπέλλου των βετεράνων. Θεωρούμε πολύ σημαντική την παρουσία του και τον ευχαριστούμε .

Το επόμενο Σάββατο 26/11 και ώρα 17.00 στην αίθουσα προπονήσεων  του συλλόγου ‘’συγκρότημα εφύρα ‘’  ξεκινάει και το πρωτάθλημα των βετεράνων . Η ομάδα μας υποδέχεται  την  Κοζάνη στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου