Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 22/12/2012





.- Το Σάββατο 22/12/2012  στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου και 10ου Γυμνασίου διεξήχθη το 2ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης  των Γυμνασίων με 27 συμμετοχές αγοριών και μόλις 2 κοριτσιών .Οι συμμετοχές μπορεί να ήταν λίγες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά , όμως ο ενθουσιασμός -των παιδιών που συμμετείχαν-  για τους αγώνες ήταν σε υψηλό επίπεδο και έδωσε νότα πανηγυρική και αισιόδοξη .Το τουρνουά διοργάνωσε το 10ο Γυμνάσιο  μαζί με την Δ/νση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ιωαννίνων . Ειδικότερα
ο Διευθυντής του  10ου Γυμνασίου  ο  κ. Καμπέρης Κώστας είναι ο άνθρωπος που είχε την ιδέα της διοργάνωσης του τουρνουά των Γυμνασίων του Ν. Ιωαννίνων από πέρυσι και την υλοποίησε για 2η συνεχή χρονιά .
.- Ανάμεσα στα δύο κορίτσια πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες στους οποίους νικήτρια αναδείχθηκε και τις  δύο φορές η ΜΑΣΤΙΚΗ Βασιλεία-Ηλιάνα  με 3-2 την 1η  φορά και με 3-1 την 2η φορά κερδίζοντας  την ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ  Νικολέτα,  από το Πειραματικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων  και οι δύο μαθήτριες .
.- Στα αγόρια δημιουργήθηκαν  οκτώ (8) όμιλοι ,δόθηκαν σε κάθε όμιλο αγώνες ένας προς όλους και οι δύο πρώτοι περνούσαν στην επόμενη φάση των νοκ-άουτ. ΄Ετσι έγιναν πολύ αγώνες και αυτό ικανοποίησε τους συμμετέχοντες μαθητές . Στο μικρό τελικό αγωνίσθηκαν οι ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Παναγιώτης (Πειραματικό Γυμνάσιο) και ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ηλίας (Γυμνάσιο Πεδινής)  με νικητή τον Χατζηαναστασίου  Παναγιώτη με 3-0 , που πήρε  την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο .  Στ μεγάλο τελικό  αντιμέτωποι βρέθηκαν  οι ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Αριστείδης  και ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος -(από το Πειραματικό Γυμνάσιο και οι δύο μαθητές) - με νικητή και κυπελλούχο τον Βραζιτούλη Αριστείδη με 3-0 .Την 2η θέση  και το ασημένιο μετάλλιο κατέλαβε ο Τσαγκογιάννης Δημήτριος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου