Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

9η αγωνιστική -10η αγωνιστική Σάββατο 9/3/2013Αποκλείστηκε από τα προμπαράζ της Βορ.Ελλάδος η ανδρική ομάδα των Ιωαννίνων , αφού το Σάββατο 9/3 το πρωί έχασε στην Βέροια με 4-0 και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Κοζάνη πάλι με 4-0 .Με την ομάδα των Ιωαννίνων έπαιξαν,
  ο Ακρίβης Γεώργιος , ο Βραζιτούλης Αριστείδης , ο Θωμά Αθανάσιος  και ο Τσαγκογιάννης Δημήτριος . Οι δύο αυτές ήττες στοίχισαν στην ομάδα των Ιωαννίνων την 1η θέση  στον όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος Β΄ εθνικής Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου , που κατείχε μέχρι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Τελικά πρωταθλήτρια στον όμιλο αναδείχθηκε η ομάδα της Βέροιας και συνεχίζει στα μπαράζ.
Στις Γυναίκες  η ΦΕΑ Ιωαννίνων αν και έχασε από την Βέροια με 4-1,  από την Κοζάνη με 4-2 διατήρησε τελικά την 2η θέση  ,πλην όμως δεν προχώρησε στα προμπαράζ. Με την ομάδα των Ιωαννίνων έπαιξαν η Γκογκάκη Αλεξάνδρα, η Γκογκάκη Μαρία και η Χριστοδούλου Δανάη. Πρωταθλήτρια στις Γυναίκες αναδείχθηκε η ομάδα της Έδεσσας .Στις δύο πρωταθλήτριες ομάδες ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ.   Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου