Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Δύο (2 )Γιαννιώτισες στη τελική φάση των Παγκορασίδων

Με δύο (2) αθλήτριες του θα δώσει το παρών  στη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος  των παγκορασίδων ο αθλητικός σύλλογος ΦΕΑ Ιωαννίνων.
Σε λίγες ημέρες ,συγκεκριμένα  το 3-ήμερο του Αγίου Πνεύματος (22,23 και 24 /6/2013)  θα διεξαχθεί  στην Αθήνα  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  η πανελλήνια τελική φάση του πιγκ-πογκ στην κατηγορία των παγκορασίδων. Από όλη την Ελλάδα  στις παγκορασίδες  (έως 12 ετών) με την διαδικασία της προκριματικής φάσης που έγινε πανελλήνια τον Ιανουάριο, προκρίθηκαν στο ατομικό αγώνισμα  21 κορίτσια. Τα δύο από αυτά τα κορίτσια  είναι Γιαννιώτισες, η Γκογκάκη Μαρία και Χριστοδούλου Δανάη (Στ΄ δημοτικού και οι δύο).Και μόνο που βρίσκονται οι δύο αθλήτριες των Ιωαννίνων ανάμεσα στις 21 καλύτερες αθλήτριες της πανελλήνιας τελικής φάσης είναι μεγάλη επιτυχία σε
ένα άθλημα, που η διάκριση είναι δύσκολη και δείχνει την σκληρή και επίμονη προπόνηση που έχουν κάνει μέχρι τώρα οι δύο αθλήτριες για να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι τα δύο κορίτσια έχουν πάρει την πρόκριση και στο διπλό αγώνισμα και θα αγωνισθούν μαζί, ανάμεσα στα καλύτερα δέκα (10) διπλά. Όμως και στο ομαδικό αγώνισμα  ο σύλλογος των Ιωαννίνων βρίσκεται ανάμεσα στις δέκα (10) καλύτερες  ομάδες των παγκορασίδων. Με την ελπίδα για μια καλή διάκριση, που όλοι μας ευχόμαστε, θα μεταβούν στους αγώνες οι δύο μικρές Γιαννιώτισες.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου