Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πανελλήνιο τουρνουά Φλώρινας 29/30-6-2013.


Το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση κατέκτησε ο ΑΚΡΙΒΗΣ Γιώργος στη κατηγορία παίδων  στο πανελλήνιο open της Φλώρινας αποδίδοντας θαυμάσια. Έτσι μετά την 3η θέση που κατέλαβε  στο τουρνουά της Βορ. Ελλάδος (Βέροια 31/3/13) και τη συμμετοχή του στους 32 καλύτερους παίδες της τελικής φάσης (Αθήνα11/12-5-13),ήρθε κι’ αυτό το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο τουρνουά δικαιώνοντας τον για την προπονητική συνέπεια που έδειξε όλη την χρονιά. Στην όμορφη πόλη της Φλώρινας διεξήχθη ένα όμορφο τουρνουά και ικανοποίησε όχι μόνο τους ανθρώπους που δούλεψαν για τον σκοπό αυτό, για την ανάδειξη του αθλήματος, αλλά και
όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς. Στο τελευταίο αυτό τουρνουά για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η ομάδα των Ιωαννίνων συμμετείχε με επτά (7) αθλητές του, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη και με θαυμάσια απόδοση από όλους. Αρκετά παιγνίδια χάθηκαν οριακά και η εικόνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική.
Κατηγορία Εφήβων :Θωμά Αθανάσιος:πέρασε από τον όμιλο του ως 2ος έμεινε στην 8-άδα χάνοντας στον καθοριστικό αγώνα νοκ-άουτ από τον Πετρόπουλο Γιάννη (ΔΑΟ Ταύρου –Αθήνα), ο οποίος τελικά κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.
Κατηγορία Παίδων  :Ακρίβης Γιώργος : πέρασε ως 1ος από τον όμιλο του  και στο καθοριστικό αγώνα για την 3η θέση με τον Αρβανίτη Φώτιο (Νέα Κηφισιά-Αθήνα) νίκησε με 3-2 και μπήκε στα μετάλλια.Αντιμετωπίζοντας τον Αραμπατζή Γιώργο (Πέρα Θεσσαλονίκης) ηττήθηκε κι’ έχασε την ευκαιρία να πάει στο τελικό. Σημαντική επιτυχία η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Άνθης Γιώργος : Δεν πέρασε από τον όμιλο του οριακά.Στη συνέχεια για την κατάταξη άλλους αγώνες κέρδισε ,σε άλλους ηττήθηκε.Η απόδοση του εξαιρετική με πολλές υποσχέσεις. Τσαγκογιάννης Δημήτριος: πέρασε ως 2ος από τον όμιλο του.Στον καθοριστικό αγώνα  για την 8-άδα ηττήθηκε από τον Κουρδούτη Δημήτριο (Καρέα-Αθήνα) ο οποίος πήρε τελικά το ασημένιο μετάλλιο.Έμεινε 16-άδα πλην όμως η αγωνιστική του απόδοση σε υψηλό επίπεδο.
Κατηγορία Παμπαίδων: Κυριόπουλος Χριστόφορος: Δεν πέρασε από τον όμιλο του,όμως στους αγώνες κατάταξης παίζοντας πολύ καλό πιγκ-πογκ κέρδισε όλους τους αντιπάλους του και κατέλαβε την 17η θέση. Στεφανής Νικόλαος : Πέρασε ως 2ος από τον όμιλο του, στον επόμενο  νοκ-άουτ αγώνα έχασε και έμεινε 16-άδα αποδίδοντας επίσης πολύ καλό πιγκ-πογκ. Ακρίβης Πέτρος : πέρασε ως 1ος από τον όμιλο. Στο 1ο καθοριστικό νοκ-άουτ αγώνα δεν απέδωσε όπως στους αγώνες του ομίλου και ηττήθηκε.Έμεινε έτσι στην 16-άδα.                                                                                                                                                                                                 



           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου