Τρίτη 13 Μαΐου 2014

2Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ, ΜΕΤΣΟΒΟ 10/11-5-2014.


 2η θέση στη κατηγορία Παίδων και το αργυρό μετάλλιο για τον Αριστείδη Βραζιτούλη μετά από ένα συναρπαστικό τελικό, (2-3) ηττήθηκε από  τον Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη (Νο 10 στο R/L) αθλητή του Αναγεννησιακού Πατρών και  3η θέση στη κατηγορία Παμπαίδων Β΄ και το χάλκινο μετάλλιο για τον Άγγελο -Λουκιανό Λισγάρα μετά από δυνατό ημιτελικό με τον αθλητή Ανδρέα Καραμούτη της Βέροιας τον  οποίο κέρδισε ο Γιαννιώτης αθλητής με 3-1. Δεν είναι μόνο οι δύο ανωτέρω σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές του συλλόγου ΦΕΑ Ιωαννίνων σε ένα πανελλήνιο τουρνουά, αλλά και η επιτυχημένη συνολική αγωνιστική παρουσία και των άλλων αθλητών του συλλόγου, που
πρέπει να τονισθεί. Τα θετικά σχόλια που ακούσθηκαν για τους αθλητές των Ιωαννίνων τιμούν τόσο τους ίδιους ,αλλά και τους προπονητές τους.
Στη κατηγορία Παμπαίδων Β΄ αγωνίσθηκαν οι αθλητές Γιάννης Κουντούρης, Άγγελος-Λουκιανός Λισγάρας, Γεώργιος Λισγάρας, Χρήστος Ντασταμάνης,  Αλέξανδρος Παπαχρήστος.
Στη κατηγορία Παγκορασίδων Β΄ Αλεξάνδρα Γκογκάκη και Ελένη-Άννα Παπαδοπούλου .  Κατηγορία Παμπαίδων Α΄ Ελεύθέριος Άνθης, Δημήτρης Ζούμπας, Ανδρέας Παπαγεωργίου, Κατηγορία Παγκορασίδων Α΄Ευγενία Λάιου. Στη κατηγορία Παίδων  Γεώργιος Άνθης, Αριστείδης Βραζιτούλης, Χριστόφορος Κυριόπουλος, Νικόλαος Στεφανής, Γεώργιος Λισγάρας,  Χρήστος Κίτσιος, Χρήστος Τσιώτης, Χρήστος Μάκης, Κατηγορία Κορασίδων Μαρία Γκογκάκη, Νικολέτα Κωσταρέλου, Ελένη Λισγάρα και Δανάη Χριστοδούλου.
Στην τελετή έναρξης των αγώνων που έγινε το Σάββατο 10/5-  παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α  Μανώλης Κολυμπάδης, ο Δήμαρχος Μετσόβου Νίκος Τσομπίκος όπου και οι δύο απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Επίσης σε όλη τη διάρκεια των αγώνων παρών ήταν και ο νέος πρόεδρος του συλλόγου ΦΕΑ Ιωαννίνων Βασίλειος Λισγάρας, είχε  συνάντηση  με το πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και έκανε τις απονομές των μεταλλίων και κυπέλων στις κατηγορίες Παμπαίδων Β΄ και Παίδων. Στο Μέτσοβο, επίσης για τους αγώνες βρέθηκαν ο γραμματέας του συλλόγου Ιωάννης Γιώτης και ο ταμίας Νικόλαος Χριστοδούλου.
.- Με την καλύτερη άποψη για το τουρνουά των μικρών ηλικιών, έφυγαν από τον Μέτσοβο οι αθλητές και οι συνοδοί τους. Η υπέροχη φιλοξενία που συνάντησαν  στη πόλη του Μετσόβου, όπου απόλαυσαν το ιδιαίτερα όμορφο φυσικό περιβάλλον,  το κλειστό  γυμναστήριο, ένα πραγματικό στολίδι, η εξαιρετική οργάνωση, άφησαν στην άκρη την έλλειψη κυλικείου- που αντιμετωπίστηκε κι αυτή- και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού  για τον επόμενο χρόνο -πρώτα ο Θεός- στο open του Μετσόβου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου