Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Σάββατο 1/11/14 Β΄Εθνική Ανδρών Ο.Ε.Α.Έδεσσας- Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων= 4-0 και Κυριακή 2/11/14 Β΄Εθνική Γυναικών Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων- Α.Σ.Ε.ΑΚοζάνης= 2-4.



Οι κακές εμφανίσεις  είχαν ως αποτέλεσμα τις ήττες της Ανδρικής και Γυναικείας ομάδας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα το  Σάββατο 1/11 η Ανδρική ομάδα έχασε με 4-0 από την Έδεσσα ,όχι τόσο εύκολα που δείχνει το σκορ, καθόσον οριακά κρίθηκαν κάποιοι αγώνες- (θα δοθεί παρακάτω η αναλυτική διακύμανση του αποτελέσματος)- . Την Κυριακή 2/11 εντός έδρας η Γυναικεία ομάδα ηττήθηκε με 4-2 από την καλή ομάδα της Κοζάνης, σε ένα αγώνα που πρόσφερε όμορφο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Το σημαντικότερο  που πρέπει να τονίσουμε  είναι
η μεγάλη προβολή του αθλήματος που γίνεται με την διεξαγωγή των αγώνων στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων (Ε.Α.Ν.Κ.Ι). Πλέον, οι αγώνες όλων των περιφερειακών πρωταθλημάτων  Β΄Εθνικής, αλλά και  Α2,  Α1  θα πρέπει να διεξάγονται στα κλειστά γυμναστήρια της κάθε πόλης, περιοχής για την καλύτερη ανάδειξη  του θεαματικού αθλήματος μας και την μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων.     Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

O.E.Α.Έδεσσας – Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων =4-0
1.- Αϊβατόγλου   -  Άνθης Γεώργιος  = 3-1
2.- Κιοσέογλου   -  Καρατζένης Γ.    =  3-2
3.- Ανατασιάδης -  Τσαγκογιάννης Δ.=3-1
4.- Αϊβατόγλου/Αναστασιάδης – Ακρίβης Γ./ Καρατζένης Γ. = 3-2

Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων-   Α.Σ.Ε.Α.Κοζάνης = 2-4
1.- Κωσταρέλου Νικολ. -  Κασνάκη Ευαγ. = 0-3
2.- Χριστοδούλου Δανάη-Τσιάρα Αικατ.    = 3-1
3.- Νούση Βασιλική-   Δανατσοπούλου Ευτ. = 3-0
4.- Χριστοδούλου/Γκογκάκη – Κασνάκη/Τσιάρα =1-3
5.- Χριστοδούλου Δανάη –Κασνάκη Ευαγ.  = 0-3
6.- Κωσταρέλου Νικολ. –Δανατσοπούλου Ευτ.= 0-3      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου