Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ 25/2 ΚΑΙ 4/3/2018.


 Κυριακή 25 Φεβρουαρίου  στην  αίθουσα του συλλόγου μας διεξήχθησαν σπουδαίες αναμετρήσεις για το ανωτέρω πρωτάθλημα και η ομάδα των Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων έδωσε 2 αγώνες. Πέτυχε 1 νίκη απέναντι στους ‘’ Απροπόνητους’’ Κοζάνης  με 5-3  και ηττήθηκε από τον διεκδικητή της 2ης θέσης , από την ομάδα της Κέρκυρας με 5-2 . Αγωνίσθηκαν οι Κώστας Βαβάτσικος, Βασίλης  Σιχλιμίρης , Παντελής Χαρακλιάς, Κώστας Χρήστου και Θεολόγος Καπετανίδης.
Το επόμενο Σάββατο 3/3  πραγματοποιήθηκε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο Γιαννιώτικες ομάδες Φ.Ε.Α.Βωβούσας και Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια η ομάδα των Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων με 5-1 .
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 4/3 οι Γιαννιώτες  ταξίδεψαν στη  Κοζάνη, όπου εκεί διεξήχθη ακόμη μια αγωνιστική με αγώνες , που έκριναν κατά μεγάλο ποσοστό την 1η θέση του πρωταθλήματος μας. Η ομάδα των ‘’Κροκόδειλων’’ Φλώρινας, πέτυχε 3 νίκες απέναντι στους ‘’μνηστήρες’’ Κέρκυρα με 5-2 και Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων με 5-3. Επίσης κέρδισε και την Κοζάνη με 5-1. Για μια ακόμη χρονιά –έστω και δύσκολα φέτος – μάλλον θα κατακτήσει το πρωτάθλημα , είναι η «Μπαρτσελόνα» της περιοχής  μας, που με τις μεταγραφές της γίνεται σχεδόν ασυναγώνιστη  και όλοι ψάχνουμε την 2η θέση. Οι Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων εκτός της ήττας με την Φλώρινα , κέρδισαν την Κοζάνη με 5-1 και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 2η την Κέρκυρα. Αγωνίσθηκαν οι Θεολόγος Καπετανίδης, Παντελής Χαρακλιάς και Κώστας Βαβάτσικος και στους 2 αγώνες.   Οι Φ.Ε.Α.Βωβούσας  πέτυχαν νίκη με την Κοζάνη (5-3) και ηττήθηκαν  από Κέρκυρα και Φλώρινα.  
Γενικά το αγωνιστικό επίπεδο όλων των ομάδων έχει ανέβει, πραγματοποιούνται σπουδαίες αναμετρήσεις , υπάρχει εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα και πιστεύουμε ό,τι  η επιτραπέζια αντισφαίριση , έχει  αποκτήσει  μεγάλη δημοφιλία  σε μικρούς  και μεγάλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου