Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΧΩΡΙΣ Πρόκριση ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ Υπεροχή ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΗΝ 12/5/2018.


δηλ. στις  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ  ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ  ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ  ΤΟΥ Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  
Στη Θεσσαλονίκη, στη προκριματική φάση  οι Χρήστος ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ , Δημήτρης ΜΑΧΑΙΡΑΣ , Πέτρος ΓΚΙΖΑΣ, Γεώργιος ΚΟΣΜΑΣ, Φίλιππος-Κων/νος ΜΑΝΟΥΣΗΣ και Άγγελος ΝΤΡΟΥΒΑΣ , πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις,  πιστοποίησαν την ανοδική τους πορεία και έδειξαν ό,τι στο «υπέροχο» είναι η  πραγματική αξία του αθλητισμού.
Αναλυτικά :
Ο Άγγελος (Δ΄Δημοτικού) με 2 νίκες και με 1 οριακή ήττα 3-2  δεν πέρασε  στα νοκ-άουτ, επίσης ο Φίλιππος (Δ΄Δημοτικού) με 1 νίκη , 2 ήττες έμεινε εκτός των νοκ-άουτ.  Ο  τρίτος «μικρός» της παρέας   Γεώργιος (Δ΄Δημοτικού) με 3 νίκες πέρασε τον όμιλο , 1 νίκη στο 1ο νοκ-άουτ , στο 2ο καθοριστικό αγώνα για τη πρόκριση στη τελική φάση ηττήθηκε  από τον Φραγκάκη (ΣΤ Δημοτικού) του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0.
Από τους «μεγάλους» (ΣΤ Δημοτικού),  ο Πέτρος αγωνίζονταν για 1η φορά σε αγώνες , πέτυχε 1 νίκη 2 ήττες και δεν προχώρησε στη επόμενη φάση. Ο Δημήτρης επίσης αγωνίζονταν για 1η φορά  , στον όμιλο πέτυχε 2 νίκες και 1 ήττα οριακή με 3-2 από τον Ελσάμι ,αθλητή της Φλώρινας και δεν συνέχισε.  Τέλος ο Χρήστος αφού πέτυχε αρχικά 2 νίκες με καλές εμφανίσεις , στο καθοριστικό 3ο παιγνίδι του ομίλου για τη συνέχεια στη φάση των νοκ-άουτ απρόσμενα  ηττήθηκε και έμεινε εκτός.   
Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές κ. Georgi Daskalov , ο κ. Μιχάλης Τολίδης και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Άγγελος Κοσμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου